Hovudside

Hvordan vite om det er bly i Dine Kaffekopper

by Walther

Hvordan vite om det er bly i Dine Kaffekopper

Mange keramiske og malte retter produsert før 1977 inneholder små mengder bly. I noen tilfeller kan føre igle til mat eller drikke serveres i disse rettene. Mens hver dose av bly er sannsynlig å være forsvinnende liten, er det fortsatt et alvorlig bekymring. Bly er et kumulativt toksin, noe som betyr at det ikke skilles ut fra kroppen og bygger seg opp over hele levetiden for den personen inntar den. Bly har vært knyttet til alvorlige fysiske og psykiske skader, spesielt i de som ble utsatt for det som barn. Kaffekopper er spesielt sårbare for å lede utvasking, som den lave smeltepunktet for bly gjør det mer aktive i nærvær av varme væsker. Heldigvis kan du lett finne ut om det er bly i dine kaffekopper med et hjem testing kit, som er tilgjengelig på jernvareforretninger.

Bruksanvisning


•  Rengjør kaffekopper du ønsker å teste grundig. Når de er rene, skyll dem med destillert vann. Dette vil hindre at miljøfaktorer fra forårsaker en falsk positiv.

•  Rens innsiden av kaffekoppen med en fuktig testpinne fra ledelsen testing kit. De fleste ikke-skrape testing kits vil kreve at du gni pinnen over overflaten i et minutt eller to.

•  Påfør testpinne til testing kortet. Konsultere kit instruksjoner for å oversette resultatene.