Hovudside

Hvordan bygge en Utenfor BBQ Grill

by Walther

Hvordan bygge en Utenfor BBQ Grill

En vakker bakgård er et hjem eiere drømme. Det er det perfekte stedet å slappe av, leke og omgås med gjester. En av de viktigste elementene for å ha en stor utendørs fest er å ha en fin uteplass å underholde på. Likevel, er terrassen ikke komplett uten en vakker murstein BBQ grill. Disse Grillene er kostbar, men hvorfor betale en høy pris når du kan gjøre det selv? Med disse enkle å følge trinnene du vil ikke bare bli beundret for dine Grill ferdigheter, men vennene dine vil være i ærefrykt for din altmuligmann prowess.

Bruksanvisning


•  Bestem deg på plasseringen for grillen. Det bør bygges på betong. Delvis skyggelagte områder fungerer best.

•  Plasser 2x4 over betongen i sentrum av området du ønsker grillen for å være. Markere en linje langs 2x4 i retning grillen vil møte. Bruk snekker torg for å lage en ny linje gjennom sentrum av området, vinkelrett på den første.

•  Bruk et målebånd for å finne arealet av området. Ta denne målingen med deg til hjemmet forsyning butikken. Denne målingen vil avgjøre hvor mange klosser du trenger. Legge dine murstein ut og spray dem med en slange ca 30 minutter før du er klar til å legge dem. Ikke hopp over dette som det vil holde murstein fra soaking opp for mye mørtel.

•  Legg de BBQ griller i området du målt tidligere. Bruke griller som en guide, lå dine klosser rundt deres utenfor kanten. Forlate et gap mellom hver murstein som er 1/2 cm bred. Mark 3/4 tommer bredere enn de griller, slik at murstein kanter Grillene vil hvile på er inkludert.

•  Marker en linje med et nivå. Dry fit de tre tilbake kurs sider. Sørg for å holde dem i flukt med kanten av grillen området. Når du har nådd ønsket form, fjerne murstein. Hvis klossene ikke passer ordentlig kan du bruke en kald meisel eller våt så å klippe dem.

•  Dump de tørre mørtel ingrediensene i en trillebår. Bruk en hakke å lage et hull i midten. Sakte hell i små mengder vann. Bland godt etter hvert tillegg med en hakke. Blandingen skal være som gjørme, men spres lett.

•  Pile mørtel på sparkelen og fylle klossene ved å vri på sparkel på sin side og trekke den mot deg. Bruk tuppen av sparkelen å lage en "V" eller en fure i morter seng. Dette justerer mørtel. Du kan også søke ved å skrape en murskje full av mørtel langs siden og kanten av mursteinene. Denne metode er referert til som, smør murstein.

•  Påfør en linje av mørtel langs innsiden av blyant område. Begynn på hjørnet av blyant området. Lag en ny linje av mørtel parallelt med det første, og ved hjelp av sparkel skape en V i morter. Plasser den første murstein i morter og trykk ned for å sikre at den er på plass.

•  Bruk smør murstein metode til smør neste murstein. Skyv smurte murstein mot den første. Fortsett med dette til det indre betong området er skissert. Fjern overflødig mørtel fra mursteinene når det kommer ut av sprekker. Bruk nivå som du jobber for å holde klossene rett. Fortsett bricking det ytre området akkurat som du gjorde det indre området. La det tørke før du legger murstein på toppen.

•  Fortsett å legge ut og stable klosser før grillen er tre nivåer høy. Bygge mange avsatser etter den tredje nivå for å la dine griller å sitte i ulike høyder. Gjør dette ved stikk ut mursteinene ca 1/2 cm fra innsiden kanten annenhver nivå. Bruk felles tooler først på langs og deretter horisontalt som du jobber med å forsegle kantene. Når du har nådd ønsket høyde, cap vegg med murstein satt på den glatte siden og lagt over begge rader med murstein. Bruk en murer er streng for å holde dem rett, starter på hjørnet murstein.

•  Alle mørtelen tørker. Dette bør ta 3-4 dager. Etter mursteinene har tørket, kan du bruke en slange til å suge dem med vann. Bruk murstein rengjøringsmiddel og skrubbe dem med en stiv børste. Skyll mursteinene.

Tips og advarsler


  • Holde rent vann i nærheten for å fukte mørtel hvis det begynner å tørke.
  • Måle ut og bestemme på formen før du begynner.
  • Mørtel ikke kommer av klær. Slitasje gamle klær når du arbeider.
  • Bruke munnbind når du blander mørtel for å unngå å puste inn støv.