Hovudside

Hvordan bruke Tea Tree Oil til Clean

by Walther

"Going green" er populært i disse dager og grønne tilnærminger til rengjøring vanligvis inkluderer bruk rengjøringsmidler som ikke inneholder sterke kjemikalier eller oljebaserte råvarer. I tillegg har noen tilhengere av grønne rengjøring talsmann bor borte fra antibakterielle kjemikalier. Tea tree olje er en naturlig antibakteriell og soppdrepende eterisk olje. Selv om tea tree olje har en stikkende lukt, er det en effektiv erstatning for strengere, mainstream kjemikalier. En liten flaske tea tree olje koster under $ 10 og kan brukes for et helt år når det blandes inn i et effektivt rengjøringsmiddel. Du trenger ikke å bekymre deg for barn og kjæledyr som blir skadet av en tea tree olje løsning, i motsetning til mer etsende kjemiske rengjøringsmidler. Lær hvordan du bruker tea tree olje for å rydde i denne artikkelen.

Bruksanvisning


•  Bland 14 gram vann med en unse av Murphys olje såpe og 10 dråper tea tree olje. Bruke en gammel sprayflaske som er blitt pusset grundig, og deretter markere utsiden av sprayflaske med "Tea Tree Oil Cleaner" eller med et lignende navn.

•  Spray rengjøringsmiddelet på alle overflater hvor du vil bruke tradisjonelle rengjøringsmiddel. Du kan også bruke løsningen til å rense toalett bolle eller fliser gulv.

•  Bland tea tree olje løsning med kosher salt og bruke dette med en svamp til å skrubbe såpe avskum ut av dusjdører og badekar. Saltet virker som et slipemiddel og rengjøringsapparatet. Skyll grundig og sørg for å bruke hansker.

•  Spray tea tree olje løsning på skitne bilseter og høye stoler og tørk dem ned. Dette bidrar til å rense ditt barns sittende og spise områder uten å bruke sterke kjemikalier som kan gjøre mer skade enn godt. Sørg for å la den tea tree olje løsning tørke helt før du legger barnet i setene.

•  Bruk løsningen til å tørke ned flater i high-mold eller høy våtrom. Tea tree olje er en naturlig sopp fighter, og kan være nyttig i kampen mot mold og mugg. Hvis du støter på store mengder mugg eller svart mold, men kaller en mold-fjerning spesialist.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk tea tree olje til å vaske tregulv, med mindre du har en engangs situasjon der den antibakterielle / soppdrepende eiendom i tea tree olje er nødvendig. Langsiktig tea tree olje bruk på hardtre kan skade gulvene.
  • Hold rengjøringsmidler vekk fra kjæledyr og barn.
  • Ikke bruk tea tree olje løsning på vinduer eller speil.