Hovudside

Hvordan får blekk ut av vasket klær

by Walther

Hvordan får blekk ut av vasket klær

Hvis du bare har tatt et lass av klær ut av tørketrommelen og fant en blekkflekker, kan du tror at du bare må kaste de klærne unna. Ikke gjør det ennå. Selv om å sette klærne gjennom tørrere kan ha satt flekken, kan du fortsatt har en sjanse til å få det ut. Prøv en rekke metoder for å få blekk ut av vasket klær før du gir opp.

Bruksanvisning


•  Spray hårspray på det berørte området. Dette fungerer godt på kulepenn blekk. Suge området med hårspray fra en sprayboks. Blekkflekk bør begynne å spre seg, noe som betyr at det faktisk vil komme av. Skyll den i vann og gjenta til flekken er borte.

•  Påfør neglelakkfjerner. Den aceton i neglelakkfjerner kan få noen blekk flekker ut av vasket klær. Suge området med neglelakkfjerner og skyll å få flekken ut.

•  Bruk Oxy-Clean for å få flekker ut. Lag en pasta ved å blande en kvart kopp Oxy-Clean med litt vann. Blandingen skal være goopy. Spre dette over flekken og la den sitte i flere timer. Deretter vaske klærne i vaskemaskinen med seks kopper Oxy Clean (i stedet for den normale).

•  Kjøp en kommersiell blekk remover. Profesjonelle vaktmestere bruke sterke kjemikalier for å fjerne blekk flekker fra ting. Heldigvis kan du kjøpe disse rengjøringsmidler også. Sett det på blekket flekken og la den suge. Skyll av og gjenta hvis flekken ikke har forsvunnet. Vask som vanlig.

•  Ta klærne til en profesjonell renere. Du kan vanligvis spare penger ved å ta vare på et renseri. De har spesielle teknikker som de kan bruke for å få flekken ut, og det vil trolig koste mindre enn $ 10 per 2010.

Tips og advarsler


  • Hvis du bare ikke kan få flekken ut, kan du være i stand til å dekke det med en lapp eller dye klær for å dekke opp flekken.