Hovudside

Slik fjerner Rust fra en dusjhodet

by Walther

Slik fjerner Rust fra en dusjhodet

Dusjhoder er en del av de fleste peopleâ € ™ s bad. Men med vann og fuktighet, er det mulig for dusjgarnityr til rust. Mens hodene er belagt med et stoff for å hindre rust, i tid belegget kan slites av, slik at metallet på undersiden for å bli utsatt for rust. Det er flere måter å behandle rust. Den beste tingen å gjøre er å kvitte seg med rust når det først ser ut. Venstre ubehandlet, vil rust flekker bare øke.

Bruksanvisning


•  Skrubb av rust. Bruk en skurerondell eller stålull for å skrape av rust. Tørk ren. Dette er vanligvis nok til å fjerne overflate rust eller små rustområder.

•  Påfør et smøremiddel. Påfør mineralolje eller annen smøring på rust flekker på dusjhodet. Vent i noen minutter slik at smøremiddel kan suge i. Deretter bruker du en stålull eller skurepute for å fjerne rust. Dette er effektivt for sta rustflekker.

•  Bruk hvit eddik. Påfør en stor mengde hvit eddik til rustflekker ved å bruke et papirhåndkle. La det asketiske syre av eddik siver inn i rust. Vent 10 til 15 minutter. Deretter skrubbe på rust flekker med en skurepute eller stålull. Tørk ren.

•  Lag en blanding av limesaft og salt. Hell litt bordsalt på rust flekker på hodet dusj, antyder artikkelen "Non Toxic Husrengjøring" på Jorden Easy nettsiden. Deretter skjære en lime og presse saften ut saltet områder på dusjhodet for å lage en lime. La blandingen på hodet dusj for to til tre timer. Deretter skrubbe dusjhodet. Tørk ren. Lime har sitronsyre som bidrar til å fjerne rust.

•  hindre fremtidige rust ved sprøyting dusjhodet med en sink-basert forsinking primer. La tørke helt før du bruker dusjen igjen.