Hovudside

Hvordan Trim en Ficus Bonsai

by Walther

Hvordan Trim en Ficus Bonsai

Ficus bonsai er ideell for nybegynnere, som det er generelt mer tilgivende for feil og har en raskere vekst enn mange bonsai. Ficus har store "banyan" stil røtter, ideelt for de som ønsker å vise den i en miniatyr innendørs rock garden. Før trimming din ficus bonsai, vurdere den generelle formen du ønsker. Hvis du vil at den skal lene asymmetrisk mot venstre, fokusere beskjæring innsats på grenene til høyre. Alltid sviske løpet av sommeren vokser måneder. Unngå beskjæring all hast; alltid forestille seg virkningen et kutt vil ha på den generelle formen.

Bruksanvisning


•  Finn grenene som du trenger for å beskjære. Disse inkluderer de som vokser rett opp og de som vokser mot stammen.

•  Kontroller grener som vokser rett overfor hverandre. Velge en av dem for å beskjære. Grenen som du beskjære avhenger av formen på treet du ønsker.

•  Skjær de valgte grener nær stammen ved hjelp av en konkav cutter. Disse knivene er spesielt egnet til bonsai beskjæring, som de kuttet kraftig uten å forlate en "stump". De er trolig tilgjengelig hos din lokale hagearbeid forsyning butikken.

•  Dab i kvalifiseringen med et papirhåndkle. Filialen vil lekke en "melkeaktig" stoff. Ikke fjern alt av denne væsken, som det vil tørke og bidra til å helbrede kutt. Bare fjerne overflødig.

•  Sjekk din bonsai for misfargede eller på annen måte unormale utseende blader. Skjær disse bladene av på stammen rett bak blad.

•  Beskjær friske blader i midten av sommeren. Finn blader på toppen av bonsai eller de som overdøve den formen du ønsker. Skjær disse av på samme måte som du fjernet de usunne blader. Defoliation, eller blad beskjæring, oppfordrer gradvis ønskelig mindre blad størrelse. Den oppfordrer også bladverket til å vises mer "buskete" og øker veksttakten.