Hovudside

Hva gjør du hvis en Candy termometer Breaks

by Walther

Når du gjør godteri, ved hjelp av en candy termometer er den beste måten å få konsistente resultater. Når en candy termometer ser ut til å være feiltolking temperaturer, eller er tydelig brutt, er det flere måter å håndtere situasjonen. I noen tilfeller kan termometeret skal berges. Men hvis candy termometer er virkelig knust, det er en annen måte å måle temperaturen på søte godbiter mens de er matlaging.

Feilsøking Glass termometre


Termometre kommer i et par forskjellige design. Det mest vanlige er et termometer som enten er helt laget av glass, eller har en glasspære. Når et termometer som dette bryter, er det åpenbare, som det vil enten knuse eller sprekke. Kast en ødelagt termometer, selv om det bare har en sprekk. I tillegg, hvis termometeret pauser mens det er under vann i matlaging godteri, kaste godteri i tillegg. Det kan inneholde biter av knust glass, samt en del av væsken fra innsiden av termometeret. Denne væsken kan være giftig, spesielt hvis termometeret er en eldre modell.

Feilsøking Digitale termometre


Digitale termometre er også tilgjengelig. Denne type termometer har vanligvis en metall sonde som er festet til en opplesninger boks med en wire. Når denne type termometer pauser, vil det som regel gi uriktige temperaturmålinger, eller skjermen blir tom. Hvis avlesningene synes off, prøv å kalibrere termometeret. Senk ren sonde i kokende vann og legg merke til lesing. Vann koker ved 212 grader F; merke seg forskjellen mellom denne koketemperatur og termometeret temperatur lesing og justere oppskriften tilsvarende. For eksempel, hvis termometeret registrerer temperaturen i kokende vann som 207 grader F, vil du vite termometeret er det 5 grader.

Hvis et digitalt termometer unnlater å gi en lesning, prøv å endre batteriene. Hvis du skifter batterier ikke fungerer, kan termometeret ikke brukes.

Godteri Stages


Selv om termometeret pauser og du ikke har en erstatning lett tilgjengelig, kan du fortsatt lage godteri. Det er mulig å måle den omtrentlige temperaturen godteri ved å slippe en liten mengde av concoction i kaldt vann mens det er matlaging. De fleste oppskrifter omfatter et trinn som sukkertøy skal tilberedes til, så vel som en temperatur. Formen at godteri formene når den treffer vannet vil vise deg hva stadium godteri er på i kokeprosessen. Å starte testen, fylle en bolle med kaldt vann fra springen og drible litt av væsken godteri i bollen.

Den første fasen er det soft-ball scenen, noe som betyr at de flytende godteri skjemaer til en veldig myk, smidig sfære når falt i vannet. Etter det er fjernet fra vannet, vil varmen fra hånden få den til å flate ut.

Firmaet-ball scenen betyr at godteri danner en litt fastere ball når nedsenket i vann. Det vil beholde sin form når fjernet fra væsken, men du vil fortsatt kunne lett squish det med fingrene.

Den hardt ball scenen gir en stiv ball av sukker. Det kan likevel bli knust, men det er mer vanskelig å gjøre det enn i fast-ball stadium.

Når sukkeret når soft-sprekk scenen, vil den flytende godteri skjema til tråder i vannet. Disse trådene kan fortsatt være bøyd, men vil bryte når presset for langt.

Den siste etappen er hard-sprekk scenen. På dette stadiet, vil godteri danne harde tråder som ikke kan bøyes. Dette godteri vil være veldig varmt og sukkerholdige, så vent til den er avkjølt før øste det ut av vannet. Det kan føre til alvorlige brannskader.