Hovudside

Kan en Wet / Dry Vac Dry Tepper?

by Walther

Kan en Wet / Dry Vac Dry Tepper?

Våte / tørre støvsugere kan være et nyttig verktøy for å ha rundt huset, fordi de kan plukke opp stort sett alt som er lett nok og små nok til å passe gjennom slangen. I motsetning til en vanlig støvsuger som ville bli ødelagt ved å ta i væsker, kan en våt / tørr vakuum gjøre det uten problem, noe som gjør det til et nyttig verktøy når du tørker gjennomvåt tepper.

Bruk


En våt / tørr vakuum kan suge opp en god del vann fra et teppe som er blitt mettet, men fremgangsmåten for å drive feste over teppet kan være lengre, avhengig av størrelsen av den våte sted, og mengden av vann som Teppet har absorbert. Fordi vann er tungt, må du kjøre slange hodet opp og ned teppet sakte å la vakuum for å suge opp så mye av fuktigheten som mulig for å fremskynde tørkeprosessen. Det er usannsynlig at teppet vil være helt tørr når du bruker vakuum. Lufttørking vil fullføre prosessen.

Effektivitet


Mengden av suge våt / tørr støvsuger har vil påvirke hvor godt det hjelper tørke teppet. Modeller kan variere fra 1 til 6 eller flere hestekrefter. Jo mer hestekrefter apparatet har, jo mer effektivt vil det være til å suge opp vann fra teppet. Jo større tank på vakuum, desto mindre ofte må tømmes.

Blower Option


Noen våte / tørre støvsugere komme med en blåse alternativet som tillater brukeren å tvinge luft ut av vakuum i stedet for å suge det i. Denne funksjonen kan brukes til å blåse luft inn på teppet og fjerne de gjenværende fuktighet etter så mye vann som mulig har blitt fjernet med sug.

Ekstra verktøy


Legg fans og avfuktere til rommet etter bruk av våt / tørr støvsuger for å fjerne vann. Dette vil bidra til å fremskynde tørking og fjerne dvelende fuktighet.