Giftige Wild Cherry Trees i Nord-Amerika


Giftige Wild Cherry Trees i Nord-Amerika

Giftige vill kirsebærtrær (Prunus serotina) finnes i hele Nord-Amerika. Vanligvis kalt "black cherry" eller "heggen," kvistene og bladene på trærne er kilden til giften. Verdsatt for landskapet appell og sterk, dekorative tre som brukes i produksjon av fine møbler, de vårblomstrende trær bære frukt som er velsmakende til skog skapninger men bitter og uspiselige for mennesker før det er forvandlet til gelé, vin eller andre kokte kirsebær smakstilsetninger.

ID treet


Vill kirsebærtrær er den største typen kirsebærtre, stand til å vokse til 100 meter med trestammer opp til 4 meter tykke. De har en oval eller pyramide form med grener som henger nedover. Bladene er 2-5 inches lang med lyse grønne blader som blir gult til rødt i høst.

Prioriterte Habitat


Hardy i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 2-8, ville kirsebærtrær er løvfellende nordamerikanske innfødte som trives i forhold der rikelig sol og godt drenert jord er tilgjengelige, favoriserer de østlige skogsområder fra Minnesota til Texas.

Giftige betingelser


Vill kirsebærtrær løv og kvister inneholder prunasin, en cyanid kjent blåsyre som ved inntak, kan være dødelig. Giften blir en trussel når bladene er utsatt for stress som får dem til å wilt; Wilting bryter ned prunasin og frigir cyanid. Kveg og hester er de viktigste ofrene for forgiftning. Symptomer inkluderer gisping, svakhet, spenning, utvidede pupiller, spasmer, kramper, koma og respirasjonssvikt.

Spesielle forholdsregler


Uværet som skader trær fører bladet slipp og sammenbrudd som frigjør blåsyre. Fjern løv så snart som mulig der de samler inn, typisk langs gjerdet linjer der trær er plantet som attraktive vindfang. Bruk hansker og vask hendene før du spiser eller drikker. Flytt eventuelle beitedyr og holde dem unna før du har ryddet området. Forbruker så lite som 1/2 til 4/8 pounds av blader kan være dødelig.

Naturlige predatorer


Sorte kirsebær trær, blant de nyeste sine art til frukt og blomster, er utsatt for flere sykdommer og insektproblemer inkludert blad spot, pulveraktig mugg, bladlus og boremaskiner.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler