Hovudside

Svømmebasseng Rock Water Features

by Walther

Svømmebasseng Rock Water Features

Legge svømmebasseng funksjoner til eksisterende i bakken basseng lar deg legge til stilelementer som din familie kan også spille på. Det kan være nødvendig å installere noen pool stein vann funksjoner som bruker virkelige rockeelementer når du bygger bassenget. En tradisjonell stein vann funksjonen krever en betydelig grunnlag for å støtte den. Nyere materialer er mye lettere og dona € ™ t trenger den kraftige fundament.

Installasjons Betraktninger


Avhengig av hvilken type stein vann funksjonen du velger, må du kanskje legge til ekstra støtte til stiftelsen av bassengkanten. Hvis du velger å legge et tungt innslag, slik som en foss, fontene eller grotte, ta kontakt med bassenget entreprenør for å sikre at stiftelsen kan tåle vekten. Vanligvis må fundamentet under en stor foss kunne støtte £ 150. per kvadratmeter. I de fleste tilfeller en 4-tommers pad er tilstrekkelig så lenge den har tilstrekkelig armeringsjern, eller armeringsjern, bygget i. Hvis svømmebasseng funksjonene er satt i nærheten av vann dypere enn 4 meter, byggeforskrifter krever at du installerer håndtakene på poola € ™ s vegger.

Mestring


Basseng mestring er den horisontale kanten av dekket og den vertikale veggen like under det. Basseng mestring bergarter er tilgjengelig som passer på plass rundt omkretsen av bassenget. Snarere enn en kvadratisk betong kant, kan din bassenget har utseendet til å ha hånd-sett stein som mestring. Steinene er tilgjengelige med rette kanter og stiler er også tilgjengelig som kurven inn og ut. Ita € ™ s mulig å rumpe kantene av steiner mot hverandre, eller du kan plass dem ut. Avrundet stein stiler er tilgjengelige, og det er også meislet stiler med kvadrat kanter. Hver stein har to boltene som fester den til poola € ™ s betong mestring. Steinen materialet som brukes i disse stein vann funksjoner motstår kalsium buildup, i motsetning til ekte steiner bygget inn i poola € ™ s mestring.

Fosser og fontener


Kits til vannfall og fontener er tilgjengelig. Noen er like enkelt å installere som å sette foss eller fontene på plass, bolting det til poola € ™ s dekk og slå vannet på. Andre fosser og fontener, spesielt de som bruker ekte stein, krever forsiktig design og en betydelig mengde installasjonstiden. I tillegg til en rekke fall og spray, fosser og fontener har valgfrie lys for å hjelpe belyse bassenget om natten. Noen har også brann groper eller kjegler, slik at du kan kombinere elementer av ild og vann.

Grotter


Grotter bygget over hjørner og svømme outs gi bassenget et resort-aktig preg. Mange svømme grotter er lette simulert steinmateriale. Produsenten bruker ekte fjellvegger som formen slik grotten doesnâ € ™ t ha en falsk utseende. Grotter kan ha en åpning på baksiden av dem for å gi tilgang til bassenget. Mens en gjør-det-yourselfer kan være i stand til å installere mindre funksjoner, bør det lages en entreprenør installere grotter grunn av sin størrelse. Entreprenøren har verktøyene for å installere og forankre funksjonen skikkelig til poola € ™ s dekk, samt å installere eventuelle nødvendige avløp for grottoâ € ™ s foss.