Hovudside

Hvordan overvåke CCTV Med en Blackberry

by Walther

Mange boliger og kontorer bruker lukkede krets TV (CCTV) kamera systemer for å overvåke og registrere videoopptak. Vanlige bruksområder inkluderer å holde et øye med personer som er ansvarlige for barneomsorg, avskrekke tyver og sørge for at de ansatte bor ærlig. Problemet i det siste var at disse systemene måtte bli overvåket fra et sted på området. Men med fremskritt innen mobilt internett, er det mulig å streame disse video feeds til en Blackberry smarttelefon med riktig programvare og kamerasystem installert.

Bruksanvisning


•  Kjøp og installere et CCTV system med IP-kameraer som kobles til en PC og støtte Internett-streaming eller en frittstående digital video-opptak (DVR) enhet som er klar for Internett. Mange ulike alternativer finnes og valget avhenger av dine ser behov og budsjett (se Ressurser).

•  Last ned og installer Blackberry program for CCTV system. Følg instruksjonene for å konfigurere programmet for den bestemte Blackberry-modellen og CCTV oppsett.

•  Slå på CCTV-systemet og kontrollere at alle kameraene er kringkasting sine respektive bilder. Slå på PC eller TV, og bla gjennom kamerakanaler for å se at hver av kameraene er riktig installert og rettet mot det ønskede området.

•  Installer kringkasting programvare på PC-en, og kontroller at den er koblet til Internett. Brukere med frittstående DVR systemer bare å plugge ruteren til Internett-kontakten på baksiden av enheten. De fleste brukerne må avtale en fast IP-adresse for å gjøre systemet tilgjengelig eksternt. En fast IP-adresse betyr at den bestemte ekstern IP-adresse for basen PC eller DVR-enhet er alltid den samme. Uten en fast IP, vil Blackberry-programmet ikke kunne koble til CCTV system.

•  Start ekstern visning program på Blackberry og følg instruksjonene på skjermen for å koble til telefonen til CCTV system eksternt. Blackberry må ha en dataplan for Internett-tilgang eller en Wi-Fi-tilkobling for å overvåke CCTV-kameraer.

Tips og advarsler


  • Mange programmer tillate brukere å enkelt konvertere sine eksisterende webkameraer inn eksternt tilgjengelige overvåkingskameraer uten ekstra utstyr som er nødvendig.