Hovudside

Wild Plum Trær i Georgia

by Walther

Wild Plum Trær i Georgia

Alle arter av ville plommetrær vokser i Georgia er liten av vekst, ofte ikke større enn høye busker. Stand til å generere ny vekst gjennom sine skudd utviklings fra sine røtter - en prosess kalt suckering - de ville plommer av Georgia vanligvis danner tette kratt. De attraktive blomster av Georgias plomme arter gjøre dem nyttige som prydplanter, med spiselig saftig frukt en velkommen ekstra fordel.

American Plum


Så pen som blomster av den amerikanske plomme (Prunus americana) er, er at hvor ille de lukter. Typisk for plomme trær, blomster dukke opp før bladene gjør sitt utseende tidlig på våren. American plomme, i henhold til Missouri Botanical Garden, vil gjøre det bra i gjennomsnitt tørr til noe fuktig jord. Du kan plante dem til å danne hekker, skjermer eller bruke dem av seg selv som et utvalgt eksemplar plante. American plomme vil vokse til 30 fot, men når mindre det vil forsøke å danne kolonier ved suckering, så hold deg våken og beskjære tilbake ny vekst. Plommene er runde, rød og har en gul interiør. Mens de er spiselig frisk, er det beste alternativet for å gjøre dem til syltetøy og syltetøy.

Chickasaw Plum


I mange tilfeller er det Chickasaw plomme (Prunus angustifolia) en gate treet, dyrket i medianverdier. Dette ville Georgia plomme arter ofte er en busk, og da i treet form er ikke større enn 20 til 25 fot. Chickasaw plommetrær er kortvarige, men University of Florida Institute of Food and Agricultural Sciences notater du kan fortsatt bruke den i landskaps planer. Det fungerer bra i nærheten dekk og terrasser, med de hvite blomstene blomstrer tidlig på våren. Bevæpnet med skarpe torner, filialene i sin krone ofte trenger beskjæring som treet modnes til å holde treet symmetrisk. Frukten er en favoritt av dyreliv, inkludert rev og hjort.

Meksikansk Plum


Meksikansk plomme (Prunus mexicana) fungerer godt under kraftlinjer, siden det fortsatt er liten ved 20 til 25 fot, bemerker Arbor Day Foundation. Treet er til stede i små tall i nordvestlige deler av Georgia, men varierer så langt vest som Texas. Meksikansk plomme er et solid valg for bolig landskap, skaper levende hvite blomster allerede i februar. Meksikansk plomme ideelle scenariet inkluderer full sol og godt drenerende jord, men treet tåler litt skygge og mindre enn perfekt jordtyper. Plommene er lilla når de modnes, noe som skjer i september.

Flatwoods Plum


Bare ekstreme nordlige Georgia mangler Flatwoods plomme (Prunus umbellata) i naturen. Den lille treet, bare 20 meter høy, ligner en "bølgende sky" når de hvite blomstene blomstrer i slutten av februar, ifølge University of Florida Institute of Food and Agricultural Sciences. Grenene vil utvikle svært lavt til bakken på denne Georgia plomme arter, noe som gjør det nødvendig å beskjære dem når du bruker det som en gate treet. Flatwoods plomme vokser blant annet i skogkanter, bekker og i statens høylandet, bemerker "National Audubon Society Field Guide til trær: Eastern Region." Frukten er et fast innslag i kosten for bjørn, hjort og mange fugler.