Hovudside

Arizona blomstrende busker trær

by Walther

Arizona blomstrende busker trær

Utvalget av trær og busker som er tilgjengelige for Arizona hager er begrenset av lite nedbør nivåer og sand eller enda steinete jord som er lav i organisk materiale. Men en begrenset utvalg ikke å bety kjedelig. Det finnes en rekke trær og busker som trives i Arizona og tilbyr interessante og eksotiske blomster og bladverk. Et tre eller busk trenger vanning når det først plantet, men ideelle trær og busker for Arizona tolerere tørre forhold en gang etablert.

Firecracker Bush


Firecracker bush, også kalt scarlet bouvardia, er en 2- til 4-fots busk med 2-tommers røde blomster som blomstrer i klynger på slutten av grenene fra midten av våren til høsten. Blomstene tiltrekker seg kolibrier og insekter som lever av nektar. Fjerne brukt blomster å holde anlegget buskete og blomstringen. Firecracker bush vil vokse i nesten alle jord og foretrekker delvis skygge og tørre forhold.

Buskete Mure


Også kalt golden-innbundet eller Poten, vokser shrubby mure 3 til 4 meter høy og opp til 4 meter bred. De gule blomstene blomstrer hele sommeren og tidlig i høst og tiltrekke sommerfugler. Avhengig av plasseringen, kan bladene være eviggrønne. Shrubby mure er et lite vedlikehold plante som vokser best i full sol og tørr jord.

Desert Willow


Desert selje er en løvfellende busk som vokser 10-15 meter høye. Willow-lignende bladene er opptil 1 fot lang. Sine prangende rosa blomster blomstre i sommer og høst. Denne busken trenger full sol og godt drenert tørr til middels jord. Fjern visne blomster og beskjære ut sindig stammer for å holde anlegget buskete og blomstringen.

Desert Ironwood


Desert Ironwood er et eviggrønt tre som vokser opp til 30 meter høye med en stammediameter på opptil 2 meter. Blomstene er rosa eller lilla og blomst i pring. Desert dyreliv spiser frøene og parasittisk misteltein på grenene produserer røde bær som tiltrekker fugler. Desert Ironwood behov full sol og en tørr, steinete eller sandholdig jord.

Southern Catalpa


Southern Catalpa, også kalt catawba, er et løvtre med en bred, avrundet krone som vokser opp til 50 meter høye. Den brede tropiske utseende bladene er opptil 8 inches lang og 6 til 10-tommers brede prangende blomst klynger blomstrer om våren. Southern Catalpa har hvite blomster med lilla flekker og to oransje markeringer på halsen, og blomstene blir fulgt av grønne pods. En dverg rekke kalt 'Nana' som holder mindre enn 10 meter høye gjør en god eksemplar plante for små hager. Southern Catalpa trenger full sol eller delvis skygge og en godt drenert jord.