Hovudside

Hvordan Kill Bugs i en Pool

by Walther

Hvordan Kill Bugs i en Pool

Flere typer insekter som lever i vann noen ganger vind opp i bolig svømmebasseng, sannsynligvis tiltrukket av lys. Disse feilene ikke skade mennesker, dyr, planter eller bygningskonstruksjoner, og de vil ikke gå inne i hjemmet. De gjøre bassenget ser skjemmende, skjønt, og bli en plage. Noen feil kan også bite hvis du mishandle dem. Det finnes flere metoder for å drepe bugs i bassenget.

Bruksanvisning


•  Spray en pyretrin insektmiddel rundt lyser i nærheten av svømmebassenget. Vann bugs ikke alltid bo i vannet og finne lys attraktive. Fjern døde insekter med et basseng støvsuger eller kost.

•  Spray og busker med et insektmiddel som inneholder resmethrin og piperonylbutoksyd. Dette reduserer antall ordensforstyrrelser bugs og er spesielt nyttig i noen timer før du bruker bassenget. Bare spray plantene der spray ikke vil drive inn i svømmebassenget.

•  Kill alger i bassenget med klor sjokk eller algaecide brukes i henhold til produktetiketten. Få sjokk og algaecide ved bassenget forsyne butikker eller hjemme forbedring sentre. Vann bugs noen ganger trenger akvatisk vegetasjon for å overleve i svømmebassenget, så dreper alger gjør bassenget ubeboelig for dem.

•  Skrubb veggene og gulvet i bassenget med en lang håndteres basseng børste for å fjerne alger.

•  Fyll en bøtte med like deler vann og olje. Dumpe vann bugs inn i bøtte med vann og olje for å drepe dem.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk insektmidler for å drepe bugs i svømmebassenget fordi kjemikaliene kan skade svømmere og utenfor målgruppen dyr.