Hovudside

Slik installerer en Fan grensebryter

by Walther

Slik installerer en Fan grensebryter

Viften grensebryter er en innretning som er installert i ovnen som virker som et sikkerhets av og regulator for både viften (vifte) og, i de fleste tilfeller, til brenneren. Hvis du opplever problemer med din nåværende grensebryter, er det første du trenger å gjøre feilsøke og tilbakestille det. Installasjonen av en ny fan grensebryter bør bare gjøres av en elektriker eller sertifisert HVAC spesialist. Uerfarne huseiere bør aldri forsøke koblingsarbeidet.

Bruksanvisning


•  Få tilgang til sidepanelet på din ovn. Generelt bør en dør gli av eller komme åpen når trukket.

•  Finn liten metallboks kjent som endebryter. Du vil være på utkikk etter en rektangulær boks med en hvit bryter stikker ut av det i den generelle nærheten av øvre tilgangspanelet.

•  Flip åpne dekselet til endebryteren. Inne bør du se en ring med tre innstillinger.

•  Endre eller endre innstillingene for å feilsøke endebryter. Starter fra venstre, slår den første innstillingen til 90, den andre til 140 og den siste til 210 grader Fahrenheit. De to første regulere viften, mens den siste er for brenneren.

•  Trekk ut den hvite bryteren. Dette vil tilbakestille enheten og sette innstillingene på plass. Vent og sjekk viften i løpet av en time for å se at den slår seg av og kommer på til riktig tid. Hvis ikke, må du kontakte et firma som tjenester ovner for en mulig ledningsoppsett eller installasjon av en grensebryter.

Tips og advarsler


  • Ifølge "Audel HVAC Fundamentals, klimaanlegg, varmepumper og distribusjonssystemer," av James E. Brumbaugh: "Det er viktig å forstå at kroppslig komfort oppnås i strålende oppvarming ved å opprettholde en riktig balanse mellom stråling og konveksjon"
  • Elektrosjokk eller skade kan oppstå hvis en utrent person forsøker å koble eller installere en grensebryter.