Hovudside

Slik fjerner Chocolate Fra Linens

by Walther

Slik fjerner Chocolate Fra Linens

Sjokolade flekker på lin kan være et mareritt å fjerne, men noen tiår gamle triks vil spare deg å kjøpe nytt sengetøy. Hvis du spiser sjokolade, kan du smøre de fallende sjokoladebiter inn i lin. Du kan ikke legge merke til skaden før du fjerner lin og sette den i vask. Da sjokoladen har sannsynligvis tørket inn på overflaten av linen og det kan ikke komme ut med en vask. Men med bruk av spesielle vaskemidler kan du fjerne eventuelle sjokolade flekker.

Bruksanvisning


•  Vent til sjokoladen flekken tørker helt. Børst ut sjokolade fra lin så mye som du kan ved hjelp av en neglebørste.

•  Skrap sjokoladen forsiktig ut av lin overflate ved hjelp av baksiden av en smør kniv.

•  Bløt sjokolade-farget lin i soda vann. Legg en kopp full av flekkfjerning vaskemiddel, for eksempel Tide eller Vanish, til sjokolade flekken. Flekkfjerning agenter er tykk væske som du kan bruke på noen flekker før du maskinen vaske en farget lin. Les flekken-fjerning vaskemiddel etikett for å få instruksjoner om hvor mye agenten du trenger for å søke til stedet som retningslinjer produkt forskjellig.

•  Bland 1 oz. boraks med 4 oz. med kaldt vann. Påfør blandingen til sjokolade flekken og suge lin i kaldt vann.

•  Påfør 1/2 oz. tørr observatør direkte til sjokolade flekken. Bruk tørr spotter for ikke-vaskbare tekstiler. Hell litt tørr spotter på en absorberende pute og legg den over sjokoladen flekken. Vent noen minutter til den tørre spotter sakte begynner å fjerne sjokolade flekker fra lin. Ikke bruk vann til å rengjøre ikke-vaskbare tekstiler. Tørre spotters er stoff rengjøringsmidler som fjerner all skitt og flekker uten ekstra vann.

Tips og advarsler


  • Ta lin til en tørr renere hvis flekken vedvarer.