Hovudside

Hvordan kontrollere Low Voltage Med X10

by Walther

X10 lysstyringssystem bruker elektriske ledninger i en bygning til å sende signaler for å slå av og på lys. For å kontrollere lav spenning som driver et bord lys eller gulvlampe, fester X10 modulen slik at den kan kommunisere med X10 kontrollpanelet. En husholdning verktøy er alt du trenger.

Bruksanvisning


•  Trekk tabellen lys eller gulvlampe strømledningen fra stikkontakten. Plugge ledningen inn i strømkontakten på X10 lysmodul.

•  Sett tuppen av den flate kanter gullsmed skrutrekker inn i "House code" skrue på modulen. Rotere skruen slik at markøren på den peker til "A" merket tekst. Sett tuppen av skrutrekkeren inn i "Modul koden" skrue. Rotere skruen slik at markøren på den peker til "2" merket tekst.

•  Sett modulen inn i en stikkontakt. Skru på lyset eller lamper på. Plasser X10 kontrollpanel på et bord fra hvor du vil kontrollere modulen. Plugg kontrollpanelet strømledningen i en stikkontakt.

•  Sett tuppen av den flate kanter gullsmed skrutrekker inn i "House code" skrue på kontrollpanelet. Rotere skruen slik at markøren på den peker til "A" merket tekst.

•  Trykk på "2" merket tasten på kontrollpanelet for å slå på lyset eller lampen. Trykker på tasten en gang å slå på lyset eller lampen.