Hovudside

Slik gjenoppretter Antique Cherry Wood Furniture

by Walther

Slik gjenoppretter Antique Cherry Wood Furniture

Antikke tremøbler har en definerende kvalitet som gjør det verdt å bevare. For å gjøre dette, stykket krever ofte restaurering før det blir egnet til bruk eller visning. Antikke møbler i kirsebærtre er sannsynlig å ha utviklet en slitt eller livløs utseende over tid. Det er vanlig for finish på alderen tre til å bli falmet, tørr eller sprukket. Heldigvis, til omlakkering av kirsebærtre kan forbedre sin farge og tekstur returnere møblene til fast tilstand.

Bruksanvisning


•  Slip kirsebærtre med en 100-grit slipe svamp for å glatte sin sløv finish og fjerne riper, smuss og andre slitte områder. Dette forbereder møbler for flekker samtidig eliminere urenheter og ujevnheter.

To Dust veden å fjerne sagflis kjortel som resulterte fra sliping. Tørk av møbler ned med en tack klut for å plukke opp eventuelle rester av støv.

•  Bruk en rørepinne for å blande en boks med beis, som vil fornye og selv ut kirsebær treets naturlige farge. Mette møbler med ett strøk ved hjelp av en naturlig børste, deretter raskt tørke av overflødig med en fille før det tørker.

•  Brush en sliping sealer over kirsebærtre når flekken har kurert over natten. Bruk penselstrøk som følger korn av tre. Vent til sealer å bli tørr å ta på, så glatt det med en 280-grit slipe svamp i forberedelsene til den siste finish.

•  Seal og beskytte den antikke møbler er gjenopprette finish med en polyuretan tre lakk; det vil bevare kirsebærtre utseende samtidig som det gir en holdbar, levende finish. Påfør lakk med et skum applikator pensel eller malerens fille, så la det tørke over natten.

•  Sand første strøk med lakk med 280-korning slipe svamp. Behandle treverket med 1-2 flere programmer, men ikke sand toppstrøket. En tykkere finish vil sikre at nødvendig fuktighet er forseglet i møbler for å hindre sprekker, tørking og fordreining.