Hovudside

Hvordan lage en Round Flower Arrangement

by Walther

Hvordan lage en Round Flower Arrangement

Blomsterdekorasjoner kommer i en nesten endeløs rekke farger, størrelser, stiler og former, inkludert ensidige og runde ordninger. Runde blomsterdekorasjoner er allsidig, populær og estetisk tiltalende. Fordi de er attraktive fra alle vinkler, de er ideelle for plassering på bord og benkeplater, og for bruk som center. Å være mindre kantete enn andre floral design, runde blomsterdekorasjoner er en fryd for øyet, og formidle en stemning av myk overflod.

Bruksanvisning


•  Skjær av den nederste ½ til 1 cm av hver blomst og grønne stammen i spiss vinkel ved hjelp av en blomsterkniv. Plassere diverse blomster og grønt i et vannfylt bøtte der kan de være hydrert mens du montere den runde blomsterarrangementer.

•  Plasser en vannfylt vase på et arbeidsbord. Et arbeidsbord som strekker seg til midten av overkroppen din er vanligvis den mest komfortable for blomsterdesign.

•  Ta tak 04:57 blomster. Kutte stilkene slik at de måler dobbelt så høyt som vase. Sett blomstene i vasen. Disse blomstene vil være øverst på midten av runden ordning.

•  Skjær 06:56 mer blomsten stilkene til en lengde ca 2 inches kortere enn de topp-senter blomster du satt inn i trinn 3. Sett disse blomstene i vasen slik at de omgir topp-senter blomster og vinkel litt utover, bort fra Top Center blomster.

•  Trim fem på ni flere blomsterstengler til en lengde ca 2 inches kortere enn stilkene du nettopp satt inn i vase i trinn 4. Plasser disse i vase slik at de omgir blomstene du satt inn i trinn 4. Angle dem litt utover.

•  Fortsett denne prosessen med å sette gradvis kortere blomster på litt utad peker vinkler til du kommer til kanten av vasen. Legg merke til at du er i hovedsak å plassere en ring av blomster under en annen, med hver ring blir litt større og litt kortere når du beveger deg nedover. Dette vil skape den runde formen.

•  Trim stammer av grøntområder og sette dem inn i ordningen mellom blomstene. Bruk grønne å fylle ut ordningen ved å plassere den i alle åpne eller flate områder for å gi den en titt av fylde og dimensjon samt forbedre sin runde form.

•  Slå ordningen hele veien rundt sakte slik at du kan kontrollere at det er en fryd for øyet fra alle kanter. Trim og omplassere blomster og grønne som nødvendig for å perfeksjonere den runde formen.

Tips og advarsler


  • Du kan lage en runde floral arrangement ved hjelp av nesten alle typer blomster. Men blomster som roser, Ranunculus, peoner og tusenfryd, ser spesielt bra i denne stilen av ordningen, som sine runde former ekko mykhet av runden design.
  • Du kan lage runde ordninger i kurver eller andre beholdere foruten vaser. For å gjøre dette må du legge en helt mettede stykke floral skum i foret kurv eller container. Ordne blomster med samme metode som er beskrevet ovenfor, sette dem inn i floral skum snarere enn i vann.
  • Noen foretrekker å arrangere grønne i sin vase eller container før de legger blomster. Denne metoden fungerer like bra.
  • En runde ordning som består utelukkende av blomster og ingen grønne i det hele tatt kan ha en frodig, vakkert utseende.
  • Å forbedre den runde kvaliteten på denne type arrangement, legg den i en sfærisk vase, også kjent som en "boble bolle."