Hovudside

Hvordan få Makeup av veggene

by Walther

Hvordan få Makeup av veggene

Påfører sminke kan være rotete; slippe mascara børster, får foundation på fingre og hender eller søle pulver øyenskygge kan føre til flekker på veggene. Fjern sminken så snart som mulig, for å unngå at varmen fra solen flekken inn i veggene og gjøre det vanskeligere å fjerne. Unngå å bruke svært slip metoder, da disse kan ha på maling av veggene.

Bruksanvisning


En klatt så mye av flekken av veggen som mulig med en ren klut. Dette er spesielt nyttig for ny mascara, leppestift og våte makeup flekker. Arbeid til flekken er borte eller det ikke lenger overføringer til din klut.

•  Dab vegetabilsk olje på oljebaserte flekker fra leppestift. La oljen sitte i 10 minutter før du tørker det og oljebeis opp med en ren klut.

•  Fukt en ren klut i vann. Bruk en terry vaskeklut hvis makeup flekken har vært på veggen i lang tid, som hevet lur vil hjelpe agitere flekken. Påfør en dråpe flytende oppvaskmiddel på kluten og arbeid det inn i makeup flekken. Dona € ™ t gni for hardt, eller du kan slites av malingen. Arbeid til flekken er borte. Denne prosessen vil også fjerne vegetabilsk olje rester fra veggen.

•  Skyll området med rent vann og tørke det helt med en ren klut.

•  Mix 1/2 ss flytende oppvaskmiddel og 1/2 ss hvit eddik med en kopp vann om makeup flekken fortsatt er synlig. Blot løsningen over makeup flekken til den er borte.

•  Skyll området med rent vann og tørk den helt.