Hovudside

Mine Calla Lilies Har små hvite Bugs

by Walther

Mine Calla Lilies Har små hvite Bugs

Calla liljer er flerårige blomstrende løker som ofte dyrkes innendørs, siden de ikke trenger fullt sollys for å trives. Men innendørs forhold ly skadeinsekter som bladlus, Trips og melete bugs fra vær og naturlige predatorer.

Typer


Thrips er hvite sugende skadeinsekter om størrelsen og formen av et komma. Bladlus er også insekter som suger og kommer i flere farger. Eggene sine er nesten alltid hvite, dash-sized ting gjemmer seg på undersiden av bladene. Melete bugs er større og har en bomullshvite kroppen.

Skade


Melete bugs lever av Calla lilje pærer, blader og stengler. Thrips mate hovedsakelig på bladene og ofte kaste en del av bladet over seg til å gjemme seg for rovdyr mens de suger nærings saft fra anlegget. Bladlus samles nær plante noder, hvor blad møter stilk eller rundt knopper og blomster. Alle tre årsaken deformasjon av den delen av Calla lilje hvor de beiter, og store angrep kan dverg anlegget.

Kontroll


Alle tre insekter er soft-bodied. Bruk insekt såper per etiketten instruksjoner til desiccate kroppen sin. Gjenta som nødvendig for å redusere og til slutt utrydde befolkningen.