Hovudside

Klesvask tips for å fjerne gress Flekker

by Walther

Klesvask tips for å fjerne gress Flekker

Gress flekker er forårsaket av den grønne kjemiske i gress blandet med skitt. De kjemiske og smuss binder tett til stoffet i klær og gjør det meget vanskelig å fjerne gresset flekken på grunn av sin fargestoff-lignende egenskaper. Selv om det ikke er umulig å fjerne grønske, kan det være svært vanskelig. Det er noen viktige tips og triks for å huske på neste gang du står overfor en tøff gress flekken.

Rengjør så fort som mulig


En svært viktig vaskeri tips for å fjerne gress flekker er hvor fort du kan rense det. Jo lenger du venter, jo mer gress flekken vil sitte og satt inn i stoffet i klærne. Dette kan gjøre flekken svært vanskelig å fjerne.

Vaskemiddel som inneholder blekemiddel og enzymer


Vaskemiddel som inneholder blekemiddel og enzymer er et flott alternativ for å fjerne gress flekker fordi den inneholder spesielle rengjørings enzymer som er sterke gress-beis jagerfly. For å effektivt bruke denne metoden, må du sørge for å bruke vaskemiddel direkte på flekken og skrubb veldig hardt. La vaskemiddelet sitte på flekken i 15 minutter før du vasker normalt.

Isopropanol


Ta en tørr svamp og våt den med isopropanol. La svamp til å tørke ut. Etter svampen er tørr, våt den med kaldt vann. Tilsett litt vaskemiddel til plagget på flekken og deretter gni gress flekken med svampen. Rubbing alkohol vil bidra til å løfte gresset flekken. Skyll plagget med kaldt vann og vask deretter som vanlig.

Melasse


Ta noen dråper av melasse og bruke den til gress flekken og gni det inn. La den sitte på klær i 15 minutter og deretter vaske det slik du normalt ville. Dette bør bidra til å fjerne gress flekken også.

Aldri Bruk Ammoniakk eller Alkaline Vaskemidler


Hvis du bruker ammoniakk eller et alkalisk vaskemiddel for å bli kvitt en gress flekken, vil det aldri komme ut. Disse produkter forårsaker gresset flekken for å sette inn i det permanent klær.