Hovudside

Hvordan bli kvitt ikke-essensielle og Clutter

by Walther

Rot kan skape store problemer i en stue. Enten det er en eske med gamle kjærlighetsbrev eller tredemølle som for tiden blir brukt til å henge klær på, disse ubrukte, unødvendige elementer redusere mengden av brukbare boareal vi har. En plan for å eliminere dette problemet bør utarbeides. Når en levedyktig plan er på plass, deretter arbeider med rot er mye mindre vanskelig.

Bruksanvisning


•  Velg et sted å starte. Det kan være et helt rom, som kjøkken, eller et sted mindre som et skap eller et skrivebord. Når du velger et utgangspunkt, og deretter flytter fra ett område til et annet er mye enklere.

•  Sorter hvert element du finne i en av tre hauger: tingene du bruker ofte, tingene du bruker bare ved spesielle anledninger, og ting du ikke har brukt i minst ett år.

•  Kast elementene du ikke har brukt i minst ett år ved å kaste eller gi bort eller donere dem. Plasser de sjelden brukte elementer på baksiden av området du decluttering og deretter plassere ofte brukte elementer i front for enkel tilgang.

Tips og advarsler


  • Hvis et element som du ikke har sett eller brukt i et år er verdifull eller har affeksjonsverdi, deretter holde den er absolutt et alternativ. Det kan være lurt å vurdere å finne et sted å vise det i stedet for å holde den i en skuff eller skap.
  • Når huset er decluttered, sørg for at du setter alt tilbake der det går når du er ferdig med den. Ellers vil du finne deg selv i samme posisjon meget raskt.