Hovudside

Hvordan til Store tulipaner i Florida

by Walther

Hvordan til Store tulipaner i Florida

Tulipaner er hardfør pærer som trenger en periode med kaldt dvalen for å vokse og blomstre igjen neste vår. Siden de trenger minst 1000 timer under 50 grader Fahrenheit, er Florida ikke den ideelle klima for å dyrke tulipaner. Hvis du fikk tulipaner eller plukket opp noen potte tulipaner i butikken, kan du simulere kald dvalen, og knoller kan vokse tilbake neste år. Imidlertid kan det ta to-tre år med kald dvalen for å gi blomster.

Bruksanvisning


•  Grav opp tulipaner i slutten av høsten, hvis det er aktuelt. Ellers fjerne dem fra sine potter.

•  Tørk støvet av jord og kast eventuelle råtne pærer. Dette er en god tid for å dele pærer. Mindre pærer vokser på sidene av foreldre pærer kan trekkes rett av.

•  Legg pærene i en papirpose eller åpen kasse og sette dem i et område som er kjølig og mørkt tørke i en uke eller to. En garasje eller crawlspace kan fungere for deg.

•  Plasser tulipaner i skarpere delen av kjøleskapet i 12 uker før planting dem tilbake utenfor. Hvis du har frukt i kjøleskapet slik som epler, legg pærene i en forseglet plastpose for å lagre dem. En gang i måneden, åpne posen for én til to timer for å sirkulere luften.