Hovudside

Hvordan man skal håndtere et hus Flood

by Walther

Håndteringen av et hus flom kan være ganske utfordrende. Du kan gå tilbake fra jobb en dag å finne en massiv flom i huset. Flom kan føre til alvorlig skade på et hus og bør tas vare på riktig måte. Flom kan være et resultat av mange forskjellige årsaker, fra overfylte toaletter til voldsomme stormer som orkaner. Les denne artikkelen for tips om hvordan man skal håndtere et hus flom.

Bruksanvisning


•  Pakk ut vann. Først må du ta ut resten av vannet ut av huset. Låne et vann vakuum fra en nabolaget, eller gå ut og kjøpe en. Noen ganger kan du leie en profesjonell til å komme til huset ditt og gjøre det.

•  Sjekk ut baseboards rundt huset eller området der flommen inntraff. Sørg for at de fortsatt er intakt og ikke absorbere lenger vann. De kan få mugne og begynne å råtne.

•  Ta ut noen møbler i området som ble oversvømmet. Lagre møbler fra noen ekstra fuktighet. Hvis du kan, og hvis det er en tørr dag, ta møblene utenfor tørke ut i solen.

•  Trekk ut tepper hvis mulig. Hvis teppet holder seg fuktig det kan råtne resten av gulvet og lage dårlig lukt. Dersom teppet dekker hele området av gulvet, så trenger du en spesiell vakuum for å suge opp fuktighet.

•  Spray luftrenser tross alt av møbler er blitt tørket ut, gulvet har tørket, og når tepper er tørr. Bruk en deodorizer pulver på møbler og tepper, hvis det er nødvendig.