Hovudside

Hvordan er en Inground Vinyl Pool Konstruert?

by Walther

Hvordan er en Inground Vinyl Pool Konstruert?

Kanskje du bare nyte din inground vinyl basseng når det er varmt ute, men har du noen gang lurt på hvordan de bygget denne strukturen. Det er virkelig din egen private, inneholdt, miniatyr innsjø og det tar ganske mye tid og dyktighet til å installere en. Prosessen starter med et design og deretter en konstruksjon mannskap tar over, og bygge en sement støttet struktur som du nyte hver dag.

Tidsramme


De fleste pool installasjoner ta flere uker. Dette er på grunn av mengden av arbeidskraft og de mange prosessene som er involvert i å bygge bassenget. Noen mer omfattende bassenger vil ta mye lengre tid, spesielt hvis de involverer flere funksjoner som trinn, et dusjkabinett, dekk eller lukkede bur. Men for det meste den gjennomsnittlige hus basseng er ferdig i mindre enn en måned.

Første trinn


Det første trinnet i installasjonen er å grave i bakken. Mannskapet vil merke av det generelle området der du ønsker å installere det nye bassenget. Deretter hele tunet er gravd opp ved hjelp av en traktorgraver. Mannskaper grave vår ikke bare bassengområdet, men plass til å installere vegger og betong fundament for bassenget. Denne prosessen tar noen dager å fullføre.

Bygge Panels


Det neste trinnet er å installere en rekke paneler kalt veggpaneler i det utgravde området. Dette er de sidene av bassenget og til slutt vil de gi den generelle strukturen av bassenget. De er bygget i form av bassenget og satt på blokker for å være helt i vater. For runde bassenger, er en rund sirkel av paneler installert. Hvert panel er fremstilt av stål eller en høy grad av plastisk materiale, og deretter skrus sammen med gjengede bolter og muttere. I tillegg blir platene støttes av ståltannregulering. Hvis bassenget har trinn, er de festet til platene som en del av panelet byggeprosessen.

Foundation Collar


Etter veggpaneler er planert og komplett, er ekstra tilbehør installert på basseng paneler. Dette inkluderer vann skimmere. Deretter betong helles rundt kanten av bassenget for å gi et solid fundament. Dette kalles et basseng krage. Det sikrer metall bukseseler til bakken og støtter veggpaneler.

Flytende Bottom


Etter stiftelsen er installert, er bassenget bunnen fløt. I løpet av dette trinnet, er sand tilsettes til bunnen av bassenget som er avdekket smuss. Denne sanden er så troweled og glattet ved hjelp av et basseng floater. Resultatet er en glatt og jevn bunn. Hvis kunden ønsker en sement etasje, er sement helles over grunnflate og troweled glatt ved hjelp av en sementsparkel.

Fôr


Det siste trinnet er å installere fôr. En vinyl basseng fôr kommer i ett stykke, noe som er mye som en pose. Dette fôr er droppet i bassenget og glattet over den indre overflaten for hånd. Når den er satt på plass, er det liner festet til øvre kant av bassenget paneler med bolter eller klipp og deretter plast kanter er plassert over den.