Hovudside

Hvordan Grow fikentrær i Australia

by Walther

Hvordan Grow fikentrær i Australia

Fikentrær og deres frukt har vært en del av menneskets kultur i tusen år, med restene av trærne kan dateres tilbake til 5000 BC. En populær frukt, trenger fiken ikke har en lang holdbarhet, så er sjeldne i supermarkeder. Sanne fiken elskere vokser trærne i sine verft å ha en tilførsel av frukt på hånden. Varmen fra Australia gjør at kontinentet ideell for fig vokser.

Bruksanvisning


•  Velg det riktige stedet for fikentreet. Fiken trenger full sol, god drenering og beskyttelse hvis det er mulig. I Australia, velge et område på nordsiden av en struktur, for å beskytte fiken mot kald vind fra sør. Plante fiken i slutten av høsten, vinteren eller våren for å gi dem tid til å etablere før varmen av den australske sommeren.

•  Plant fikentrær i endret jord, med en blanding av halvparten rask drenering jord eller leirjord og halvparten kompost. Dette gir fikentrær god drenering og ernæring. Plante fiken 10 til 20 meter fra hverandre for å gi dem plass til å vokse.

•  Vann fikentrær gang i uken med to inches av vann i Australian sommer og en tomme av vann i australsk vinter, når trærne går i dvale. Gjødsle fikentrær om våren, før deres første blomst med 8-8-8 gjødsel. Bruke £ 1 av gjødsel per år av tre alder, og alltid blande og bruke gjødsel i henhold til produsentens anvisninger.

•  Beskytt fikentrær fra for mye sterkt lys ved å male renvasking på noen ytre, utsatt tre. Veden er mørt og kan brenne hvis det er utsatt, selv om bladverket trenger rikelig med lys for fotosyntese.

Tips og advarsler


  • Vokse fiken som busker eller trær, avhengig av din personlige referanse, ved å endre beskjæringsteknikker. Klipp og plante fiken suckers å forplante nye trær.
  • Fig tre er svak og porøs og kan sprekke og falle i kraftig vind. Fikentrær kan bli skadet av temperaturer under 30 F.