Hovudside

Road Safety Skilt og Blind Curves

by Walther

Road Safety Skilt og Blind Curves

Highway kurver er ofte støtt av drivere. Når kurvene er uventet - inkludert skjult, eller "blind", kurver - eller kreve en bilist å bremse henne fart, er en vei varselskilt reist for å gi råd til bilister på tilstanden.

Sign Standards


Standard varselskilt som er godkjent for offentlig vei bruk i USA er dokumentert i Federal Highway Administration Håndbok på Uniform Traffic Control Devices (MUTCD).

Historie


Varselsignaler for kjørebane kurver dukket opp i noen av de tidligste innsats for å standard veiskilt i USA. Den første utgaven av MUTCD, publisert i 1935, inkludert standarder for postering tegn på kurver som krever en reduksjon i fart, ved reverse kurver (to påfølgende, kryr kurver av motsatt retning) og i forkant av veiene med en rad av kurver .

Typer


Dagens faresignaler blir brukt for mange av lignende programmer som opprinnelig ble identifisert i 1935. Curves som krever lav hastighet, svinger til høyre vinkel bruke "slå" faresignal. For høyere hastighet kurver, kurven tegn, med eller uten en rådgivende hastighet, blir brukt. Den svingete veien skiltet er satt opp i forkant av veier med omvendt kurver. Standard skiltene til hårnål (180-graders) kurver og ¾-bevegelsen (270-graders) kurvene er også definert. Bilistene kan også bli advart av skjulte innkjørsler og kryss langs kurver ved hjelp av en annen serie av standard varselskilt.

Farge og størrelse


Kurve faresignaler, uavhengig av sitt budskap, har en svart legende på en reflekterende gul bakgrunn. Størrelsen på skiltpanelet varierer avhengig av typen av kjørebanen skiltet er montert på - mindre størrelser anvendes for lokale veier og arterials; større paneler brukes på motorveier og motorveier.

Plassering


Veien varseltegn råder bilister til uventede forhold. De er alltid reist i forkant av en potensiell fare, på en avstand som er avhengig av fartsgrensen på veien.