Hovudside

Gjør det selv Wireless Innbruddsalarm

by Walther

Trådløse hjem sikkerhetssystem er tilgjengelige for en gjør-det-selv-installasjon. Det er ingen kontrakter og ingen avgifter hvis du velger ikke å ha systemet profesjonelt overvåket. Når en inntrenger er aktivert av enheten, blinker det husets lys, driver en inkludert sirene og driver en flere antall taleoppringing system, som kan være ditt telefonnummer eller en sikkerhetsovervåking fast. Hvis du trykker på en viss sifret på å få samtalen, kan du lytte på ditt hjem.

Finne Console


Sikkerheten konsollen er hjernen i systemet. Den inneholder sirenen og automatisk urskiven. Finn konsollen så sentralt som mulig samtidig som det gir tilgang til en modulær telefonkontakt og makt. Det kan festes på veggen. At veggmonteringen kan dekke telefon eller AC jack å gjøre noen av dem mindre iøynefallende.

Finne Sensorer


Planlegg plassering av dør og vindu sensorer slik at radiofrekvens (RF) reiser rett til konsollen. Unngå metallgjenstander som kjøleskap. Sensorene kan bli sittende fast med tape eller skrudd til rammene. Skru dem er bedre fordi det vil unngå muligheten for limet svikter, sier når huset er lukket opp og blir varm. Passe dem så høyt som mulig og sørge for at pilene peker mot hverandre.

Registrere Remote


Fjernkontroller har en liten kode hjul. Det er en rund knapp lignende hjul med bokstaver. Bokstavene trenger å samsvare med alle elementene i systemet. Derfor, hvis koden hjulet er satt til "B" på fjernkontrollen, noen kode hjul på noe annet element, herunder sikkerheten konsollen må stemme overens. For å registrere den eksterne, sette bryteren på konsollen til installasjonsmodus og trykk på "Arm" -knappen på fjernkontrollen. Konsollen vil pipe en gang for å bekrefte registreringen. Returnere konsollen bryteren til vanlig stilling. Nøkkelring fjernkontrollen fungerer på samme måte.

Registrering av sensorer


Trykk og hold "Test" for et sekund. Lyset blinker to ganger for å fortelle deg det har generert en ny kode. Skyv konsoll bytte til "Install" modus og trykk på "Test" knappen igjen på sensoren. Konsollen vil pipe for å bekrefte.

Andre Elements


Du kan også installere bevegelsessensorer, eksterne strøm horn og en lampemodulen, som vil blinke lampen den er festet til. Alle disse elementene må være registrert, med samme prosedyre du fulgte med fjernkontrollen.

Neste Skritt


Program i telefonnumre og lagre en talemelding på konsollen. På dette punktet, bør du teste hele systemet også. Du vil se konsollen har soneindikatorlamper. En "stødig på" betyr at vinduet eller døren er åpen, "stødig off" betyr at den er lukket, blinker sakte rapporterer et problem som lavt batteri.

Tilkobling og frakobling


Hvis systemet er aktivert og du åpner en dør eller vindu, sirenen lyder, ringer automatisk dialer tallene programmert og spiller en melding. Lysene koblet til lampemodulen flash. Tilkobling og frakobling skjer ved hjelp av fjernkontroller. De medfølgende instruksjonene vil gi deg mer informasjon om detaljene knyttet til de forskjellige kjøre moduser, feilsøking, byttet batteri, etc.