Hovudside

Organic House Plants

by Walther

Voksende potteplanter gir en rekke fordeler, fra å legge til skjønnhet og atmosfære til et rom til å hjelpe å holde inneluften ren. Imidlertid har omsorg og vedlikehold av potteplanter sine ulemper, spesielt når det kommer til potensielt skadelige uorganisk gjødsel, plantejord og insektmidler blir introdusert i husholdningen. Opprettholde potteplanter er organisk overraskende lett og gir mulighet for alle de positive sidene ved å dyrke planter innendørs uten å bidra til innendørs luftforurensning.

Organisk Potting Soil for Potteplanter


Den mest grunnleggende bekymring for de som ønsker å vokse potteplanter organisk er å velge økologisk plantejord. Mange kommersielle merker av standard plantejord er sterilisert for å fjerne potensielt skadelige bakterier og skadedyr; imidlertid prosessen for sterilisering jord bryter også ned gunstige bakterier og mikroorganismer, noe som fører produsenter å legge kunstgjødsel. Organisk plantejord opprettholder en naturlig balanse av gunstige mikroorganismer og naturlig avledet næringsstoffer fra meitemark foringsrør og kompost, og gir et rikt medium for dyrking av planter. Standard, nonchemically behandlet jord er tilgjengelig i de fleste anlegg barnehager, som kan endres med hjemmelaget kompost for en rikere blanding.

Organisk Insect Control for Potteplanter


Skadedyr plage de fleste potteplanter på et eller annet tidspunkt, men kontrollere dem naturlig med organiske, ikke-invasiv metoder er enkelt. Insekter som bladlus og edderkopp midd er vanlig på potteplanter og svarer godt å bare spraye dem med vann. Dette ødelegger fysisk skadedyr, mens på ingen måte skade plantene dine. Når du bruker denne metoden, er det viktig å la bladene helt tørre før du sprayer dem igjen, siden mye fuktighet i potteplanter åpner for å kolonisere av andre skadedyr som sopp mygg. For mer vedvarende pest problemer, er insekt såpe et levedyktig alternativ. Laget av en plante som heter pyrethrum, er pyretrin et biologisk nedbrytbart, organisk insekt såpe mye brukt over hele verden. Det er sprayet på berørte områder i løpet av et angrep eller over planter som et forebyggende tiltak, effektivt dreper de vanligste skadedyr.

Organisk gjødsel for potteplanter


Organisk gjødsel bruke en rekke ufarlige, naturlige kilder til å gi næring til planter, inkludert blod, ben og fiskemel, samt tang slurry. I motsetning til de fleste kommersielle gjødsel, organisk gjødsel utgjør liten fare for mennesker og dyr og kan brukes innendørs uten bekymringer. Selv om noe dyrere enn tradisjonell kjemisk gjødsel, er organisk gjødsel brukes i små doser, så en flaske kommersielt forberedt organisk gjødsel varer i måneder eller år, hvis det brukes i henhold til sine retninger. Da gjaldt hver uke i vekstsesongen, gir organisk gjødsel en overflod av kalium, nitrogen og fosfor, elementene plantene trenger for å vokse.