Hovudside

Naturlige måter å rengjøre rustfritt stål

by Walther

Naturlige måter å rengjøre rustfritt stål

Rustfritt stål oppgradere kjøkken for å gi dem et mer moderne utseende, men skitt kan dukke opp enkelt på den elegante overflaten. I stedet for å bruke penger på kommersielle produkter, ren rustfritt stål ofte med elementer du har i ditt kjøkken spiskammer. Vanlige husholdningsartikler jobbe uten å skade rustfritt stål, slik at det kan vare i mange år.

Bakepulver


Baking soda fungerer som et mildt slipemiddel så det fjerner tøff skitt uten å skrape overflaten av rustfritt stål. Når du rengjør med bakepulver, bland det med vann for å lage en lime du kan bruke til overflaten. Tilsett 1 qt. av varmt vann til 1/4 kopp natron, og rør dem inntil en tynn pasta former. Når du oppretter lime, bare dempe en vaskeklut med det, og tørk den over overflaten av rustfritt stål. Skyll løsningen av med en ren og myk vaskeklut og tørk overflaten med en microfiberklut.

Hvit eddik


Hvit eddik rengjør overflater i rustfritt stål, og det nøytraliserer lukt. Hvis du ikke har hvit eddik, kan du bruke eple cider eddik. Begge eddiker skinne apparater og fjerne lys flekker. Fukt en vaskeklut med eddik og tørk overflaten av apparatet forsiktig. Etter at du tørke overflaten, tørk den med et håndkle for å hindre striper fra forming. Hvit eddik trenger ikke å bli renset fra overflaten.

Club Soda


Club soda, noen ganger referert til som brus vann, fjerner striper fra rustfritt stål. Tørk av hvitevarer ned med en vaskeklut eller tørkepapir fuktet med club soda. Når du har fjernet de streker, skyll overflaten med rent vann for å hindre film fra forming. Tørk av med et mykt håndkle for å fjerne fuktighet.

Oppvasksåpe


En mild flytende oppvaskmiddel blandet med varmt vann fjerner striper fra rustfritt stål, og det renser det, også. Når du bruker oppvaskmiddel, fortynne den med varmt vann for å lage en skummende løsning. Kombiner 1 ts. av flytende oppvaskmiddel med 1 qt. med varmt vann. Dypp en slipende svamp eller microfiber vaskeklut i løsningen, og gni det på overflaten av apparatet i retning av kornet. Skyll alltid vaskemiddel av rustfritt stål, slik at såpefilm ikke forblir. Tørk av med et håndkle eller klut.