Hovudside

Design Ideer for en Lean-To Greenhouse

by Walther

Design Ideer for en Lean-To Greenhouse

En gapahuk drivhus er et flott alternativ for gartnere som har verken plass eller budsjett for en full størrelse drivhus. Den spennende ting om et drivhus er det forlenger vekstsesongen, noe som gir gartnere muligheten til å vokse frukt, grønnsaker og urter hele året. Selv om det ikke er mer ekstra plass enn en patio eller terrasse, kan huseiere enkelt legge denne mindre utvalg av drivhus og få de samme resultatene en stor en tilbyr. Disse hjem tilleggene er enkelt å sette opp selv i en leilighet eller leilighet, og er flyttbar hvis du skal flytte til en annen bolig. Velg en gapahuk drivhus som passer best budsjett og plass dine behov, enten det er en mini, vindu stil eller carport. Se etter dem hos din lokale gjør-det-selv-butikk eller hjemme forbedring butikken.

Mini


Dette gapahuk drivhus er ideell for en balkong, dekk eller uteplass. Den har vanligvis fire lagene med avtagbare hyller som du kan justere etter behov. Mini installerer mot siden av ditt hjem, ved hjelp av varmen fra veggen sammen med naturlig sollys. Rennende vann eller elektrisitet til drivhus er lett hvis plassert i nærheten av de nødvendige uttak fra huset ditt. En ulempe med denne stilen er at når fjernet, det overlater merker på veggen der den festes og en opphopning av fuktighet og skitt kan misfarge din ytterkledning.

Vindu


Akkurat som navnet tilsier, monterer dette lavkost design til et vindu på den østlige eller sørlige siden av ditt hjem. Dette lille drivhus gir akkurat nok plass til å heve potteplanter og urter, utvide vinduet ut en fot eller så fra veggen. Dette alternativet er perfekt for den grønne fingre hobby, gjør-det-yourselfer eller noen med strenge plass og økonomiske begrensninger.

Carport


En carport drivhus festes til et hjem eller garasje, den mest romslige av alle magre-til design. Bygg din egen gapahuk kan koste mindre per kvadratmeter enn en frittstående drivhus. Med tre design å velge mellom, rett, buet-side, og skrå-side, dette alternativet gir mest variasjon som passer din smak. En rett gapahuk skrår nedover fra taket av ditt hjem og møter en rett vegg til bakken. Den buede og skrå stil er lik rett, men hver stiger ned til bakken i en bredere vinkel, og tilbyr flere kvadratmeter.