Hovudside

Om Barer Utendørs

by Walther

Om Barer Utendørs

Utendørs barer brukes i både boliger og kommersielle steder. I offentlige steder, blir de ofte sett på golfbaner, alpinanlegg, strender, bassenger, vanlige barer og restauranter. De tilbyr et komfortabelt sted å samles med venner, familie og kolleger når været er gunstig.

Spesifikasjoner


Utendørs barer er preget av lignende funksjoner. De er designet med lagring hyller for alkohol, mat og andre gjenstander. De er ledsaget av avføring eller stoler, og de ofte kommer med en paraply eller noen form for tak over. De er vanligvis laget av flettet, furu, eik og i noen tilfeller, dekorative kryssfiner.

Geografi


Utendørs barer er en ettåring stift i varmere områder, for eksempel Florida, California, Arizona og Hawaii. Men det betyr ikke at andre områder ikke har dem. De er bare brukt i de varmere månedene av året.

Identifikasjon


I noen feriebyene som Rocky Mountains, er utendørs barer brukt ganske ofte på skistedene. De er preget av å ha varmeovner og utendørs brann groper i nærheten. Dette gjør det koselig og varm uansett utetemperatur.

Størrelse


Utendørs barer kan variere i størrelse og form. De kan være så liten som 3 meter for en hjemmeversjon, eller de kan gå så lenge som 20 meter eller mer på en bar eller restaurant. Hjemme versjoner er vanligvis bare rett, men dette er ikke alltid tilfelle. Ofte kan de være firkantet, rektangulær, L-formet og selv rundskriv.

Fordeler


En stor fordel av bolig utendørs barer er lettere faktor. De kan flyttes rundt enkelt, (noen har til og med hjul), kan de bli fylt opp med alle nødvendigheter av en grill eller piknik og de også gi utsiden av et hus en fin touch. Ofte restauranter har en tendens til å bli veldig varmt om sommeren. Utendørs barer tilbyr en flukt fra denne ekstreme varmen med en fin kjølig, utemiljø å samles og nyte god mat og drikke.