Hovudside

Hvordan Grow Laura Bush Petunia Fra Seed

by Walther

Laura Bush petunia er en spesiell rekke plante fordi den kan håndtere kulde og ekstrem varme. Anlegget vil vokse som mounding anlegg og er egnet for en hage seng eller en beholder. De fargerike blomster er ca 2 til 3 inches i diameter, som er mindre enn andre petunia varianter. Du kan kjøpe planter på en barnehage eller du kan starte denne spesielle petunia på gammeldags måte, fra frø.

Bruksanvisning


•  Bruk en celle flat som har ca 50 individuelle celler, slik at du kan plante ett eller to frø i hver celle.

•  Fyll hver celle med Sphagnum mose. Dona € ™ t pakke mosen ned. Så frø på toppen av mose. Petunia frø trenger lys for å spire og dekkes ikke å spire.

•  Bruk en misting flaske til tåke frøet og mose. Ikke bruk en vannkanne, noe som vil føre til at frøet til å flyte når vanning. Misting flaske vil gi fuktighet til mose og frø uten å gjøre frøet flytte over mose.

•  Plasser celle flat i en gjennomsiktig plastpose. Dette vil gi et varmt miljø og fuktighet for spiring.

•  Hold frøet skuffen på et sted der temperaturen er mellom 68 og 85 F. Hvis temperaturen er ikke ideelt, vil spiring suksessraten være lav. Området må ha sterkt lys, men ikke direkte sollys.

•  Fortsett å holde mosen fuktig ved misting. I 15 til 30 dager, vil de Laura Bush petunia frøene spirer. Når frøene har spiret, fjerne plast. Flytt celle flat til et sted med temperaturer rundt 65 F med sterkt lys. Fortsett til tåke mosen og frøplante.

•  Transplant en frøplante inn et torv potten når frøplantene har tre sanne blader. Hvis du har en eller flere frøplanter i en celle, skille spirene slik at hver og en har et torv potten. Gjødsle plantene annenhver uke med en godt balansert gjødsel fortynnet i halvparten.

•  Legg frøplantene utenfor under tidlig på våren i et solrikt, varmt sted, men bringe frøplantene tilbake inne før natten faller. Dette vil bidra til å herde ved frøplantene, slik at når det er på tide å transplantere utendørs, frøplantene er klare for temperaturendringer. Transplantasjon av frøplanter utendørs etter den siste sjansen for frost.