Hovudside

Hvordan identifisere Worm-Like Fuzzy Bugs med Red lange hår

by Walther

Røde furry Larvene er fascinerende. Sine hårete kropper gjøre dem ser ut som dyr eller merkelige miniatyr monstre. Mens det finnes flere ulike typer av røde pelskledde larver rundt om i verden, er det bare noen få varianter som bor i USA. Identifisere larver kan være vanskelig hvis du er ukjent med bugs, men med nok forskning og hjelp utenfra bør du være i stand til å identifisere larvene med lite problemer.

Bruksanvisning


•  Identifiser type hår vokser på larven. Noen larver har hår over hele kroppen, mens andre rett og slett har dusker av rødt hår. Noen larvene kan ha hår som ser mer ut som pigger eller pigger.

•  Se på størrelsen av larven. Enkelte arter av møll og sommerfugler har forskjellige størrelser organer. Bruk en linjal for å måle lengden av kroppen, men ikke røre larven, som noen fuzzy larver brodd.

•  Se etter andre farger på larven. Ullen bjørn larve, som vokser inn i en Tiger Moth som voksen, har en rød kropp med to svarte ender. Den Bihar hårete larven har røde og gule hår på kroppen sin.

•  Bruk disse definerende egenskaper for å finne den type larve i en bok eller på nettet. I USA, er det bare et par røde fuzzy larver. Hoved to er ullen bjørn og Bihar hårete larven.

•  Ta larven til den lokale hagebruk forlengelse kontor for identifikasjon hvis du ikke kan finne den type gravemaskin på nettet eller i noen bøker.