Hvordan identifisere en Small Redbud treet


Judastre (Cercis arter) er en av Nord-Amerikas mest karakteristiske trær. Vokser som en stor busk eller lite tre, produserer den lyse rosa våren løvverk som gjør det til et herlig landskap tre og en særegen medlem av nordamerikanske skoger. To Redbuds kaller Nord-Amerika sitt eget hjem: den østlige redbud (Cercis canadensis) og California redbud (Cercis orbiculata). Fordi de to trærne ikke har overlappende områder, er det usannsynlig at du noensinne vil ha å skille mellom de to av dem. Hvis du gjør det, kan du bruke blomster, blader og frø for å identifisere arter av redbud.

Bruksanvisning


•  Observer treets plassering og habitat. Mens den østlige Redbud områder i hele det østlige USA og inn i Ontario, bolig i skog og langs bekker, er California redbud begrenset til Arizona, California, Nevada og Utah, der den vokser i canyons og i skråninger.

•  Tell antall blomster i en klynge, hvis du prøver å identifisere treet under vårmånedene. Judastre blomster under mars til mai, produsere blomster før bladverket sitt fyller ut. Blomster oppstår i klynger og, som navnet antyder, er rødlig-rosa i fargen. De østlige og California Redbuds varierer i antall blomster som finnes i hver klynge, med California produserer mindre klynger av 04:58 blomster. Den østlige redbud produserer klynger av 07:56 blomster.

•  Beregn høyden på treet. California redbud har en mindre vekst enn den østlige fetter, generelt økende 7 til 20 meter i høyde med høyden posten tilhørighet til et tre måler bare 29 fot, ifølge US Forest Service. Den østlige redbud vokser mellom 20 og 40 meter i høyden.

•  Finn et blad. Begge typer Redbuds produsere hjerteformede blader med myke kanter. Østlige Redbuds tendens til å utvikle større blader, som måler 3 til 5 inches i lengde og bredde. Bladene kan føle litt uklar på sine under. California redbud later måler mellom 1 til 4 inches og har en læraktig tekstur.

•  Finn et frø pod, som vises på sensommeren og fortsetter utover høsten. Østlige Redbud frøkapslene inneholder færre frø og er mindre som et resultat, måler opp til tre inches. California redbud frøbelgene kan måle opp til 4 inches, og hver inneholder sju frø.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler