Hovudside

Hvordan Grow Agurker med roser

by Walther

Hvordan Grow Agurker med roser

Agurker er Vining planter som ikke tåler frost. Ulike agurk sortar vokse til modenhet i 48-70 dager, og faller inn i kategorien "rask" planter som ikke tar opp plass i hagen for lang. Hvis du ønsker å plante og dyrke dine agurker i nærheten av din rosehage i år, begynne å plante når du begynner våren rose omsorg, og la god plass mellom hager for sol og luft.

Bruksanvisning


•  Start rose omsorg og agurk planting i midten av våren etter siste frost. Agurker er følsomme for kulde og bør ikke gå utenfor til temperaturen kommer 60-65 grader F. Dette bør sammenfaller godt med den første tømming av vekst på roser.

•  Klargjør et nettsted for agurker på nord eller sørsiden av rosehagen og 5 til 6 meter fra den siste raden av roser. Denne avstanden og plasseringen sikrer full sol og ingen skygge for agurkene. Sett til side 5 til 7 kvadratmeter med plass for agurk planting.

•  Endre jord i både rose garden og agurk patch. Grave seg ned i 3 til 4 inches av jord i rosehagen og legge en tomme av organisk kompost å gi rosene langvarig organisk næring og fuktighet oppbevaring. Grave i topp 6 til 7 inches av jord i agurk lapp og legge til 3 til 4 inches av organisk kompost, av samme årsaker. Legg benmel til både hager, i henhold til produsentens anvisninger, for å oppmuntre til ny forankring.

•  Plant agurk frø en halv til en tomme dyp. La det være nok plass til å tynne spirene til en plante hver 12 inches. La 5 til 6 meter mellom radene for å gi deg selv rom for hagearbeid.

•  Vann de nye agurk frø med 2 til 3 inches av vann og kjøre slangen på hver rosebusk i 30 minutter, slik at den nye jord å bosette seg. Mulch både agurk patch og rosehage med 2 til 3 inches av organisk kompost for å holde jorda fuktig, varm og luke gratis.

Tips og advarsler


  • Agurk vinranker vokser best med støtte fra et espalier eller veggie bur.
  • Mate agurker med 5-10-10 gjødsel på blomstringen og igjen tre uker senere. Fôr roser med rose gjødsel en gang i måneden eller etter hver tømming av blomster.