Hovudside

Varianter av potteplanter

by Walther

Varianter av potteplanter

Potteplanter eller innendørs planter er et hyggelig tillegg til innendørs oppholdsområder der de ikke bare bedre estetisk utseende, men er også funksjonelle som de absorberer karbondioksid fra luften og avgir oksygen. Potteplanter er lett å vedlikeholde så lenge de grunnleggende kravene i lys, vann og jord er oppfylt. Potteplanter kommer i blomstring og ikke-blomstrende varianter. Jo mer populære potteplanter er de løvverk planter som er dyrket for sin rekke blad farger, størrelser og former.

Split-Leaf Philodendron


Split-blad Philodendron tilhører den store familien av philodendron planter, som har mer enn 200 forskjellige varianter. Split-blad Philodendron er begunstiget for sin store bladverk med hull i dem. De yngre bladene er uten noen kutt, men som bladene modnes de utvikler de karakteristiske hull og store kutt. Philodendron vokser lett i godt drenert, fuktig jord. Gjødsle Philodendron hver 4 til 6 uker med vannløselig innendørs plantegjødsel og stedet i indirekte lys. Philodendron vokser optimalt i innendørs dagtemperatur 70-75 grader med nattlige temperaturer på rundt 60 grader.

Gylne Pothos


Golden pothos er opprinnelig fra Salomonøyene. Anlegget er også kjent som Djevelens eføy og er blant de mest populære potteplanter. Golden pothos er en Vining plante med hjerteformede blader og krem ​​og gul vekslande. Planten vokser til en moden lengde på ca 10 meter i lengde, men de fleste kontrollere dette min snipping lange haler og repropagating dem. Den vokser lett i gjennomsnittlig innetemperatur. Gylne pothos er sjelden plaget av skadedyr og har ingen spesielle krav til fuktighet og lys så lenge det ikke blir holdt i fullstendig mørke eller direkte varme fra solen. Golden pothos er lett å forplante med vintreet borekaks plassert i vermikulitt eller vann.

Chinese Evergreen


Kinesiske eviggrønne har små ovale blader med kremfarget vekslande. Anlegget er multi-stammet og har en spredning vekst vane. Kinesisk eviggrønne vokser til en moden høyde på ca 2 ½ meter og trives i lite lys. Anlegget har en middels toleranse for varme og et lavt vannbehov. Planten blomstrer med grønt til hvite blomster. Det er best å fjerne blomstene siden de til slutt vokse til stygge bær.