Hovudside

Hjem Oil Tank Installasjon

by Walther

Når du installerer et hjem oljetank er det noen forskjellige veier å forfølge og mange ting å vurdere. Den gjør-det-yourselfer bør ta deg tid til å tenke på hvor de vil sette tanken før installasjonen er fullført. Et hjem oljetank er en stor enhet og krever mye plass, slik at de fleste boliger vil bare ha noen alternativer.

Innendørs installasjon


Siden en oljetank er vanligvis seks meter lang og ca fire meter høy, må plassen være stor nok til å passe tanken. De fleste huseiere velger garasjen eller kjelleren rett og slett fordi dette er den mest romslige området av hjemmet. De fleste garasjer og kjellere har rikelig med gulvplass uforstyrret av vegger eller møbler. I tillegg er disse områdene har også en solid betonggulv, så tanken krever ikke ekstra fotfeste. Det kan plasseres rett på betongen.

Installasjon inne i en garasje er ganske enkelt. Oljetanken er tilgjengelig for fylling gjennom garasjen. Videre er kjelen vanligvis plassert i nærheten. En enkel stål, oljeledningen rør kan kjøres fra tanken direkte til ovnen. Et annet alternativ er å installere tanken rett ved siden av kjele enheten og kjøre en liten pipe line direkte til oljeinntaket.

Utendørs installasjon


En annen idé er å installere kjelen utenfor. Det er mange grunner til å gjøre dette, inkludert tilgang og sikkerhet. Tanken må plasseres i et område hvor det er ute av veien og neppe å pådra seg skader. Hvis det er lite plass i garasjen og kjelleren er utilgjengelige, deretter en utendørs installasjon er et bedre valg.

I denne installasjon, på grunn av den myke natur av jorden om sommeren, sett i tanken på et solid fundament. En skive fundament er det beste alternativet. Grave et grunt en fot dypt hull som er størrelsen på tanken, og helle betong inn i den. Dette skaper et solid fotfeste skive å sette tanken på, redusere alle fall av senkingen.

Flere Steder og ideer


En oljetank må ha tilstrekkelig plass på alle sider for å være riktig inspiseres. Så må det stedet du søke tillate rikelig med ekstra areal for at dette skal skje. Ta hensyn til dette når du måler noe område for en mulig installasjon. I en kjeller området, vurdere å fjerne vegger eller bokhyller for å skape mer plass.

Du kan også vurdere å flytte utendørs inventar som gjerder for å utføre installasjonen din. Et gjerde kan beveges tilbake noen få meter for å tillate beholderen å bli montert mot den utenfor hjemmet, f.eks. Busker og trær kan også bli flyttet ved å grave dem opp og nyplanting dem bort fra den siden av hjemmet.