Hovudside

Typer av Dwarf appelsintrær

by Walther

Typer av Dwarf appelsintrær

Å bringe litt liv og farge til huset eller hagen, bør du vurdere å plante en dverg appelsintre. Dverg frukttrær er ideelle for å vokse når plassen er begrenset. Vanligvis bærer frukt i løpet av tre til fem år, dverg appelsintrær bære normal størrelse frukt, men i mindre mengder enn sine i full størrelse kolleger. En dverg oransje treet vil vanligvis måle 10 meter høy eller mindre.

Moro Blood Orange


Moro Blood Orange (Belladonna Sanguigno) er en appelsin med en svært uttalt kjøttfarge, beskrevet av "Horticultural Varianter av Citrus" som "nesten fiolett-rød." Pigmentering av Moro blodappelsin kjød som det sammenlignet med andre typer skjermer, "langt mer intern farge enn noen annen variasjon," rapporterer "Horticultural varianter." Du kan plante dverg varianter av Moro blodappelsin innendørs, i sandholdig jord med god drenering. Moro blodappelsiner modnes mellom desember og februar.

Washington Navel Orange


Washington navle oransje er den steinfrie og lett å skrelle variasjon du vanligvis finner i dagligvarebutikken. Selv vokst hovedsakelig i California og Florida, er frukten kalt "Washington" fordi det opprinnelig ble dyrket i Washington, DC og senere sendt videre til sunnier stater. Tilgjengelig som en potte dverg plante, Washington navle appelsiner modnes mellom november og januar.

Bergamot Sour Orange


Ikke alle appelsiner er søt; faktisk, noen er ganske surt. Den Bergamot sur appelsin - som ser ut som en sitron på grunn av sin lille, utstående "hals" - produserer den oljen som produserer den karakteristiske smaken av Earl Grey te. Bergamot olje brukes også ved fremstilling av parfymer. Disse sure appelsiner kommer i dverg varianter, og frukten av Bergamot sure appelsintre modner sent på vinteren.