Hovudside

Hvordan Grow Bjørnebær innendørs

by Walther

Hvordan Grow Bjørnebær innendørs

Container hager fungere godt i leiligheter og i andre innendørs steder, men noen er vanskeligere enn andre. Tenk frukttrær. De er ikke umulig å fastslå uten fordelen av et verksted, men de kan være en utfordring. Mens mengden av frukt du vil plukke fra et tre dyrkes innendørs vil være mindre enn fra en utendørs tre, hvis du følger instruksjonene i denne artikkelen, og ta hensyn til treets stell og fôring, vil du nyte fruktene av ditt arbeid i et år.

Bruksanvisning


Hvordan Grow Bjørnebær innendørs


•  Kjøp en nybegynner bjørnebær plante fra en pålitelig barnehage eller postordre firmaet. Hvis bedt om å velge mellom "oppreist" og "etterfølgende" stammer, velger erigert anlegget fordi dette treet er hardføre og mer ideell for en liten voksende plass. Liker det navnet, vil denne type bjørnebær treet være stiv og selvbærende. Den ideelle anlegget er en erigert dverg, biologisk avlet for små voksende miljøer.

•  Finn en egnet beholder. Velg plast, metall, tre, leire eller keramikk, eller vurdere en quirky container som en gammel vaskebalje eller store fat. Husk at vekten av treet og dets emballasje vil påvirke din evne til å flytte den rundt, så det kan være lurt å installere en caster-montert stativ under containeren dalbane for enkel bevegelse.

•  Klargjør beholder for blackberry anlegget ved å bore dreneringshull hvis det finnes ingen. Erfarne gartnere anbefaler å dekke hullene med nett for å holde jorda fra å vaske ut etter at treet er vannet. Vurdere å sette grus i bunnen av beholderen for å styre dreneringen, også.

•  Fyll beholderen med kommersielle plantejord formulert for frukttrær. Hvis du ikke finner det, kombinert med at en del hver av sand, torv og vermikulitt. Trim usunne røtter før du overfører blackberry stokk på den nye emballasjen. Plante blackberry treet ca 5 inches dyp deretter fylle potten, stamping ned jorda fast. Klippet bort noen usunn løvverk.

•  Gi bjørnebær treet hvert voksende fordel ved å legge til en allsidig kompost til jord. Vekselvis, dryss treet med benmel og arbeid det inn i skitt rundt anlegget, men beholde beinmel fra bjørnebær stokk selv. Topp med bark eller en annen mulch for å legge til et siste lag av beskyttelse.

•  Plasser bjørnebær treet der det blir maksimal eksponering for direkte sollys. Sjekk for utkast som kald luft ventilert fra åpning og lukking av dører og oppvarming kanaler kan hindre veksten av treet. Vanne din Blackberry treet bare som nødvendig fordi grunnen de fleste planter i containere - innendørs eller utendørs - vansmekte er på grunn av over vanning. Ikke vann til jord på toppen av beholderen føles tørr å ta på og gjøre visse det vannet renner helt. Kutte ned på vanning om vinteren når alle plantevekst bremser.

•  Følg gjødsel retninger til brevet for å unngå problemer. Velge et produkt som er vannløselig og formulert for frukttrær. Denne type blanding vil inneholde nitrogen, fosfor, kalium, magnesium, jern, mangan, sink og kobber i riktige proporsjoner. Hvis bladverket er en fin nyanse av grønt, du gjødsle i riktige mengder.

•  Forvent å høste bjørnebær i det andre året. Frukten vokser bare på stilkene produsert året før, så hver bjørnebær anlegget krever et år å modne før det bærer frukt. Når din første avling kommer inn, bør det faller lett bort fra grenen og smake søtt. Skjære vekk stilker som har produsert bær, forlater de andre bak å produsere frukt året etter.