Craftsman Riding Lawn Mower Vedlikehold tips


Håndverker er en velkjent merkevare av hjem verktøy og plen vedlikeholdsmaskiner som distribueres av Sears. Craftsman verktøy er faktisk laget av andre bedrifter for Sears, som deretter plasserer Craftsman merkenavn på dem når de selger produktene i butikkene. Håndverker har produsert hagestell maskiner i mange år, blant annet ridning gressklippere. Hvis du vil at Craftsman riding gressklipper til å vare lenger, er det viktig å opprettholde det riktig.

Regelmessig rengjøring


Håndverker anbefaler at du sjekker rytteren og motorrommet før hver bruk og rense ut noe rusk å sikre forsvarlig drift. Sjekk motorkjøleområdene og luftfilteret samtidig. Støv, skitt og plen rusk kan samle seg på gressklipperen over tid og føre til tilstopping og luftstrøm problemer som forstyrrer driften. Sjekke disse områdene før hver bruk bidrar til å hindre at problemer oppstår, og vil holde klipperen kjører effektivt.

Dekktrykk


Dekktrykk spiller en betydelig rolle i å sikre at klipperen er i drift i toppform. Mye som en bil, vil lavt dekktrykk resultere i klipperen som krever mer gass eller elektrisitet for å fullføre den samme mengden arbeid. Dekk som er overinflated står i fare for sprengning, spesielt hvis de kommer i kontakt med en skarp stein eller glassbit. Håndverker anbefaler å sjekke dekktrykket på sine ridere hver 25. driftstiden, og re-blåse dem i henhold til spesifikasjonene som trengs.

Batteri og kabel Sjekk


Batteri og batterikablene kan bli skitten og kan også bli korrodert over tid fra syre lekkasjer dersom de ikke blir regelmessig sjekket og tatt vare på. Tørke ned batteriet og kabler med en fuktig fille bidrar til å fjerne skitt sammen med noen korrosjon som kan være i ferd med å dukke opp. Håndverker anbefaler å sjekke batteriene og kablene på alle sine ridere hver 100 driftstimer og tørke rusk ut av dem.

Motorolje


Riding gressklippere fungere som mini-biler på mange måter i at de krever et drivstoff kilde til makten dem og stole på olje for å holde sine deler skikkelig smurte og bevegelige jevnt. Håndverker antyder kontrollere oljenivået ditt ridning klipperen daglig før hver bruk for å sikre at motoren har nok olje til å kjøre trygt. Hvis systemet ikke har nok olje, kan motoren ta opp og klipperen kan kreve en fullstendig utskifting. Skift olje hver 50 timers drift eller hver ny sesong.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler