Hovudside

Planting Anemone i Pots

by Walther

Planting Anemone i Pots

Anemone refererer til over 100 arter av blomstrende planter som vokser i både Nord- og Sør-tempererte soner. Ulike arter produserer en rekke blomsterfarger under varierte tider av året og hver har sine egne omsorgsbehov. De kan vokse i potter med riktig miljø og omsorg. Planting anemone i potter krever noen forsyninger å sikre anlegget er næret og ca 20 minutter av første arbeid.

Bruksanvisning


•  lag 1 tomme av grus i bunnen av potten; sikre at grusen er stor nok til ikke å falle ut av dreneringshullene. Legg nok gjødsel kompost for å fylle potten en tredjedel av veien. Fyll kjelen med en lik blanding av plantejord og sand på toppen av husdyrgjødsel kompost, stopper 2 inches fra toppen av potten. Dette gir godt drenert ennå næringsrik jord anemone krever.

•  Poke anemone pærer i jord, ca 3 cm under overflaten; det spiller ingen rolle hva enden vender mot toppen. Plassere dem omtrent 1/4 tommers fra hverandre hvis du ønsker å plante flere løker å fylle potten. Legg til så mange pærer som du ønsker, stopper 1/4 tommers fra sidene av potten. Plante anemone under tidlig høst.

•  Legg nok vann til å suge jorda før det renner ut av POTA € ™ s dreneringshull. Plasser potten på et kjølig område som opprettholder temperaturer mellom 35 og 45 grader Fahrenheit. En garasje eller kjeller er egnet hvis du bor i et område som mottar lavere temperaturer utenfor. Potten bør få minst seks timer med indirekte sollys daglig. Vanne anemonen når jorden tørker.

•  Flytt potten til et varmt område i løpet av våren, slik at den får minst åtte timer med direkte sollys daglig. Fortsett å vanne anemone når bakken tørker. Ikke flytt potten utenfor til siste frost er over hvis anemone var innendørs i løpet av vinteren. Innen fire til seks uker bør du merke anemone spirer.

•  Plasser potten tilbake i kjølig, frostfritt sted når anemone dør og bladene blir gule i høst. Ikke fjerne bladene før de løfter lett vekk fra potten, ellers kan du risikere å skade pærer. Gjenta prosessen med å overføre anemone til et varmt område neste vår og pærene vil blomstre igjen.

Tips og advarsler


  • Snakk med en representant i ditt lokale hageforretninger for spesifikk informasjon omsorg for arter av anemone. Følg instruksjonene nøye for å sikre din anemone vokser så sunt som mulig. Hvis du bor i et kaldt US Department of Agriculture planting sone, kan hagearbeid butikken gi deg spesifikk informasjon om voksende anemone innendørs.
  • Forsyninger som kreves for å plante anemone i potter er tilgjengelig fra lokale hagearbeid butikker og plante barnehager.