Hovudside

Rengjøring Berber Ull Tepper

by Walther

Rengjøring Berber Ull Tepper

Act raskt


Berber ull teppe fiber er veldig tykk og seig. De kan trekke skitt og rusk under teppet overflate raskt. Gangtrafikk kan mos skitt lenger inn i teppet, slik at skitt, flekker og misfarging vanskeligere å fjerne. Hvis du oppdager at noe har blitt sporet i eller beiset på Berber ull teppe, ta umiddelbar handling. Hvis det er et tørt stoff, bruk en lys feiende bevegelse for å bringe den opp til overflaten, hvor du kan støvsuge eller feie det opp. Hvis det er en våt stoff, blot flekken med et papir eller klut håndkle.

Hold Carpet Dry


Berber ull teppe ikke gjøre det bra når den er rengjort med fuktighet. Fuktighet kan misfarge teppe eller få den til å miste noe av sin form. Derfor, hvis du ønsker å dyp-rense teppet, bruk en dampvasker. Berber ull teppe holder seg best i rom som har tilstrekkelig sollys og ventilasjon, noe som kan bidra til å holde det tørt. Avstå fra å bringe mat og drikke til rom med Berber ull teppe. Ansette en profesjonell for å rense tepper et par ganger i året kan også kutte ned på normal slitasje som til slutt ødelegger tepper over tid.

Andre rengjøringsmetoder


Støvsuging teppet to ganger i uken for å ta bort skitt, rusk og fuktighet som følge av søl og hudfett. Selv støvsugere er svært effektiv i å løfte skitt fra Berber ull teppe, tilhørende vedlegg er det ikke. Hold deg til den standard vakuum funksjonen. Den ekstra feie- og suge vedlegg fungerer ikke bra på disse typer tepper. Det samme kan sies om noen rengjøring enhet som inneholder skarpe poeng eller små funksjoner, da disse kan bli viklet inn i Berber ullfibrene, forårsaker brudd og skade på teppet. Skum rengjøringsmidler, som løses opp og tørker raskt, er effektive spot behandlinger. Pulverrensemidler også fungere godt, i forbindelse med regelmessig støvsuging. Ikke bruk flytende rengjøringsmidler eller blekemidler på Berber ull teppe med mindre annet er regissert av produsenten.