Hovudside

Hvordan å plante løker i Tennessee

by Walther

Hvordan å plante løker i Tennessee

Også kjent som geophytes, pærer kommer i flere typer, inkludert knoller, rotknoller og stengler, jordstengler og knoller. Pærer er faktisk underjordiske lagerskip som lagrer energi mens sovende og frigjør denne energien i vekstprosessen. Hvis du er en Tennessee gartner, du bor innen USDA hardførhet soner 6 til 7. The University of Tennessee sier at den beste tiden for å plante blomsterløk i din region er mellom slutten av september og november før bakken fryser til om vinteren.

Bruksanvisning


En Scout ut et område for å plante blomsterløk. Plasseringen bør få minst seks timer daglig sollys i ditt område av Tennessee.

•  Bryt opp jord til en dybde på 12 inches med en høygaffel og legge til en 4-tommers lag av organisk kompost, og skaper en luftig jord. Grave hull for din pærer ved hjelp av en liten håndsparkel. Hvert hull skal måle minst tre ganger høyden av hver pære.

•  Sjekk etiketten på pærene 'emballasje for å bestemme avstand. Mens små knoller fore tettere avstand på 1 til 2 inches, kan større pærer krever mer plass mellom.

•  Slipp en pære i hvert hull med spissen av pæren vendt oppover. Fylle hullene med den opprinnelige jord. Klapp jord over toppen av pærene for å fjerne luftlommer.

•  Vann løkene til en dybde på 1 tomme etter planting bruker en soaker slange eller hageslange, umiddelbart etter planting. Spre en 4-tommers lag av mulch over plantet pærer gang bakken fryser.

Tips og advarsler


  • Bruke klipp gress, raket løv, barnåler eller bark chips for mulch.
  • Ikke overwater pærene. Vann løkene bare ved planting tid, mulch og la dem være i fred til våren når du kan gjenoppta vanning når bakken er tint.