Hovudside

Panikk-Proof Entry lockset Informasjon

by Walther

En panikk-bevis oppføring lockset, som en del av en dobbel sylinder deadbolt, kan tilby ekstra sikkerhet til hjemmet. Panikken sikre lockset gir en enkel måte å avslutte ditt hjem i tilfelle en nødsituasjon.

Beskrivelse


Den doble sylinder deadbolt lås er en lockset med en bolt som ikke har noen våren og må betjenes manuelt. Når låst, kan bolten ikke bli tvunget tilbake for å låse opp døra. Den kan bare brukes av en nøkkel eller, når det brukes som en del av en panikk-bevis oppføring lockset, etter et håndtak eller knott.

Betydning


En panikk-bevis oppføring lockset er utformet for å gi et middel for å alltid åpne deadbolt, selv uten nøkkel. Slå en knott eller håndtak vil gi rom for en rask exit i tilfelle en nødsituasjon, for eksempel en brann.

Betraktninger


Hvis installert på en dør med et glass panel, kan en panikk-bevis oppføring lockset forlate hjemmet sårbar ved å tillate noen å bryte glasset og inn ved å vri spaken. Låsen skal monteres langt borte fra glasspanelet. Et annet alternativ er å bruke uknuselig akryl for gjennomsiktige paneler.