Hovudside

Nye varianter av Petunias

by Walther

Nye varianter av Petunias

Petunia er møre stauder som er mye dyrket som årlige utplantingsplanter i tempererte strøk. I vekstsesongen, er seng og container beplantning fylte med petunia sett i offentlige og private landskap og hager. Petunia er fargerike, lett å vokse bloomers tilgjengelige i barnehager og hjemme sentre tidlig i sesongen. Deres popularitet og pålitelighet sikre kontinuerlig utvikling av forbedrede varianter av oppdrettere. Flere spennende nye introduksjoner utvide valget utvalg for gartnere.

Suncatcher og Sun Spun Petunias


Ball Hagebruk introduserer Pink Lemonade som et tillegg til den Suncatcher serien for 2012. Dette etterfølgende, produserer store -flowered petunia en overflod av to-tonet rosa blomster fra tidlig i sesongen på en plante 8 til 12 inches høy og bred. Ballens Sun Spun serie nylig lagt Sun Spun Lavendel, tjene gode karakterer fra Colorado State University, University of Wisconsin og Kansas State University i 2010. Sun Spun Blå er en nyere, tidlig blomstring, lite vedlikehold variasjon viser sesong lange, nonfading blå petunia på mounded planter.

Supertunia Series


Påvist Winnners utviklet Supertunia Series of petunia. En overflod av duftende blomster på etterfølgende planter er produsert over en lang sesong. 2012-introduksjon White Russian har kronblader i antikk hvit med mørk, sjokolade-farget årer og en mørk øye. White Russian sprer to meter bred. Prøvelser sponset av Kansas State University fant Supertunia Vista Bubblegum å være en overlegen plante med en bred spredning. Fylt sammen, de rosa-blomstrende planter hoper så høyt som 3 meter oppå hverandre. Den Supertunia serien inkluderer siste introduksjoner i nyanser av rosa, krem, hvit, gul, lilla og spraglete, inkludert enkle og doble blomster former.

Sweetunia Series


Dümmen har innført et svart-blomstring utvalg kalt Black Jack for 2012. Den Sweetunia serien petunia har små blomster på mounding, etterfølgende planter. Mørk-blomstring Bordeaux og Mystic er også en del av serien.

Shock Wave Petunias


Pan American Seed har lagt Coral Crush og Rød til deres Shock Wave serie av petunia. Coral Crush hauger og sprer seg til 7 inches høy og opp til 3 meter bred. Det er en lys korall, liten blomstret plante med en tidlig blomstring vane og et vell av petunia over en lang sesong. Planter i Shock Wave-serien rebound lett regn og sprinkleranlegg vanning, fortsetter å dukke opp frisk og oppkvikket. Red har dype røde blomster med like kvaliteter og vekst vane.

Fortunia


Fides Nord-Amerika produserer Fortunia serien, med mounding vaner og lang-sesongen blomstrer i tillegg til varmetoleranse. Nye introduksjoner er Sølv Vein med off-white petals og en slående lilla veining mønster, og Purple Heart med mørke-lilla sentre i fiolette blomster.

Grønne Fuse Introduksjoner


Selskapet Grønne Fuse Botanicals introduserer en ny grønn Fuse serie av petunia planter som heter Good and Plenty. Blå, lilla, rød, hvit, gul og Rose er oppkalt etter deres farger. Gode ​​og Plenty planter har en mounding vane med noen etterfølgende. I den grønne Fuse Blanket serien, er den nye Midnight Velvet en dyp, rik lilla.