Hovudside

Hvordan fikse en Pool Filter Crack

by Walther

Hvordan fikse en Pool Filter Crack

Bassengene trenger regelmessig vedlikehold for å holde vannet klart og balansert; og utstyret kjører effektivt. Hvis du merker at bassenget miste vannet raskt; eller ser du vann sprøyting eller lekker ned på siden av filteret, har du en sprekk og må reparere det med epoxy. Epoxy kan kjøpes på noen lokale jernvarehandel. Etter å ha fulgt noen skritt, vil filteret bli reparert, og du kommer til å bruke mye mindre vann for å opprettholde din svømmebasseng.

Bruksanvisning


•  Trekk ut støpselet eller slå av bryteren til bassengpumpe for å unngå elektrisk støt mens du arbeider på bassengsystemet.

•  Lukk vannventilen på basseng skimmer og stenge ventilen på bassengpumpe. Åpne avfall linjen på bassengfilteret å tømme filter for vann. La filteret lufttørke eller tørk den med en klut håndkle.

•  Påfør epoxy rikelig til både innsiden og utsiden av filtertanken. Tillate epoksyen herde i 48 timer.

•  Tilsett vann til tanken å teste epoxy, hvis tanken er fortsatt lekker, bruke mer epoxy til lekker området og la tørke i ytterligere 48 timer. Når tanken er ikke lenger lekker, kan du åpne ventilene på pool skimmer og basseng pumpe. Husk å lukke avfall linjen på filteret for å unngå vanntap.