Hovudside

Florida Laws på Residential Pools

by Walther

Florida Laws på Residential Pools

Residential sikkerhet i svømmebaseng Loven regulerer bruk av bolig bassenger i Florida, inkludert behovet for barrierer. Bolig bassenger må være omgitt av en barriere eller gjerde, noe som vil forhindre tilgang av et barn til vannet. Boligeiere er pålagt å oppfylle alle pool-barrierekravene eller ansikt bøter basert på bostedsfylke lover og forskrifter.

Barrierer


I et forsøk på å sikre omkretsen av bassenger og stoppe små barn ved et uhell drukning, delstaten Florida vedtatt en lov om barrierekravene for boliger bassenger. Ifølge vekst 515,29, må en barriere være minst fire meter høy på utsiden, må plasseres rundt omkretsen av bassenget og tilstrekkelig langt nok bort fra kanten av bassenget vann. En barriere kan ikke ha noen hull, åpninger eller noe som kan tillate et barn å klatre eller krype gjennom gjerdet. Barrieren bør ikke plasseres i en posisjon hvor en hvilken som helst annen konstruksjon eller gjenstand vil tillate tilgang klatring over barrieren. Veggen av et hus kan anvendes for en del av den barriere, så lenge det ikke har en dør eller et vindu som gir adgang til bassenget.

Over bakken Pools


Ifølge Florida lov tallet, kan en over bakken pool opptre som sin egen barriere eller en barriere kan plasseres på toppen av det. Barrieren av en over bakken basseng må kunne festes, låses eller har middel for ikke å tillate tilgang til vann. En annen måte å hindre tilgang til en over bakken pool er å fjerne stigen fra bassengkanten eller løfte den opp i en låsestilling ut av rekkevidde for et lite barn. Boligeiere må sørge for at det er ingenting rundt over bakken pool omkrets som kan brukes til klatring. Dette omfatter alle oppbevaringsbokser, patio stoler eller annet basseng og plenen utstyr.

Barrier Gates


Barriere porter som gir tilgang til en bolig svømmebasseng må åpnes utover. Ifølge Florida statuer porten må svinge unna bassenget og være selvlukkende. Sperren må også være ute av en ung barns rekkevidde, og må også møte generell høyde og øvrige vilkår i resten av barrieren. Hvis en bolig blir brukt som en del av barrieren og inneholder et vindu eller døråpning, som ville bli betraktet som en gate, må begge være i stand til å være sikret å nekte tilgang til bassengområdet. Gate låser må være ute av rekkevidde for et lite barn og være låst til enhver tid når den ikke er i bruk.