Hovudside

Liste over blomster med mørk rød farger

by Walther

Liste over blomster med mørk rød farger

Blomstene vokser i alle slags former, størrelser og farger - og ikke minst et bredt utvalg av dufter. For noen er favoritt farge for blomster mørk rød. Det finnes flere varianter av blomster som er akkurat den fargen. Røde blomster kan indikere kjærlighet, lidenskap eller symboliserer helligdager. Noen av de mest populære og vanlige blomster funnet i hager, boliger eller i arrangementene er denne fargen.

Red Rose


Roser er en stor familie av blomster blant de mest populære for gartnere. De brukes ofte i ordninger, som gaver til ulike anledninger eller for å uttrykke følelser.

Roser generelt har et par grønne blader som stikker ut fra en tornefull stilk og har blomster laget opp av kronblader i multipler av fem, ifølge American Rose Society hjemmeside. De har også en av de mest gjenkjennelige dufter av alle blomster.

Julestjerne


Den røde julestjerne som er mest gjenkjennelig for sin bruk rundt høytiden jul.

Julestjerner er flerårige blomstrende busker generelt sett i potter og gitt som gaver eller brukt for hjem dekorasjon. Disse plantene kan vokse så høyt som 10 fot, ifølge University of Illinois Extension nettside.

USA er den viktigste eksportør av denne planten over hele verden, og de er kommersielt dyrket i hver stat. Mer enn 85 prosent av potteplantesalg i USA rundt jul er julestjerner, totalt $ 220 millioner.

Amaryllis


Den amaryllis produserer mørke-røde blomster populære på grunn av sin enkelhet å vokse. Plante disse pærene når som helst mellom oktober og april, og de begynner blomstring mellom slutten av desember og i slutten av juni. De vokser godt innendørs eller ute.

Den amaryllis kommer i en rekke farger, inkludert hvit, rosa, laks og oransje, men det er mest nært identifisert med sin mørke rød blomst.